Torstai 19.09.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kevät terveisiä KivirannastaKevät terveisiä Kivirannasta

Kevät terveisiä Kivirannasta

3.6.2019 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Ulla Takala / Veikko Huumarkangas

Halusimme taas kirjoittaa hieman meidän kuulumisia täältä Kivirannasta.

Alku vuodesta meitä koetteli norovirus ja oltiin jopa eristyksissä hetken aikaa, mutta niin siitä selvittiin vaikka se koville otti. Kyllä se melkein meidät jokaisen kävi läpi.

Huhtikuussa saimme joukkoomme neljä hoitajaa lisää. Tämä on mahdollistanut viriketoiminnan lisäämisen. Virikkeitä meille järjestetään meidän jokaisen oman mielenkiinnon, jaksamisen ja kykyjen mukaan ryhmässä ja yksilöllisesti. On ulkoiltu aina kun sää on sallinut, lauantaisin meillä on bingoilta, jotkut meistä on neulonut, osa meistä on maalannut, on ollut levyraatia, hoitajat ovat lukeneet kirjaston tuomia mielenkiintoisia tarina kirjoja, ym.

Kiitokset kyyjärveläisille yrittäjille bingo palkinnoista, palkinnot ovat lisänneet bingon pelaamis intoa.

Kiitoksia kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat käyneet meitä ilahduttamassa, laulattamassa ja ulkoiluttamassa.

Pääsiäisenä meitä kävi pienet noidat virpomassa, saimme kauniisti koristeltuja virpomisvitsoja ja erittäin hyvän mielen. Siitähän sitten alkoi keskustelu omasta lapsuuden pääsiäisestä ja monet hienot tarinat kuultiin.

Vappuna saatiin vieraita ameriikasta asti ja sekös vasta oli jännää kuulla millaista on meno tuolla rapakon takana. Herkuteltiin myös perinteisillä vappuherkuilla.

Äitienpäivänä hoitajat muistivat meitä äitejä kukka koristeella ja keittiönväki oli tehnyt meille maukkaan täytekakun.

Ja niin siinä kävi, että meidän Pilli yli 40 työvuoden jälkeen lähti viettämään loman kautta ansaittuja eläkepäiviä. Toivotamme kaikki hänelle leppoisia eläkepäiviä, virkeyttä, pirteyttä sekä ihania mummoilupäiviä.

Nyt suunnittelemme ohjelmaa juhannuksen viettoon yhdessä hoitajien kanssa. Toivomme elävää musiikkia, vaikka jalka ei kapsa niin kuin entisaikaan.

Lämpimät kevät terveiset kaikille täältä Kivirannasta!

Terveisin Kivirannan väki