Sunnuntai 31.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kummpulan kuvakirjan julkaisujuhlan 7.7 tunnelmiaKummpulan kuvakirjan julkaisujuhlan 7.7 tunnelmia

Kummpulan kuvakirjan julkaisujuhlan 7.7 tunnelmia

16.7.2019 Kumpulan kyläseura ry/Anssi Ohranen

Heinäkuun alkuviikolla oli Kumpulan kylätalolla säpinää. Oli suuren juhlan, Kumpulan kuvakirjan julkaisutapahtuman 7.7 valmistelua.

Kylätalolla pörisi ruohonleikkurit ja trimmerit, siistiä pitää olla! Pihalle ilmestyi myös juhlateltta talkoovoimin, kiitos siitä Kyyjärven Kyky: lle! Piti varmistaa, että edes osa juhlakansasta säilyis kuivina sateen sattuessa.

Oli ännentoistolaitteiden roudausta ja sen kasaamista. Pitihän myös valmistella musiikkiesitykset kuntoon.

Saimme kokoontua yhdessä rukoushetkeen, että Taivaan Isä varjelisi juhlamme ja saisimme suotuisan sään.

Niinpä koitti 7.7 juhlapäivä, jota oli jo kovasti odotettu. Kumpulan kuvakirjaa oli jo ennakkovarattu paljon ja pelättiin jopa että miten ne riittää! :)

Väkeä alkoi virrata runsain määrin ja liikenteen ohjaus oli paikallaan! Mutta hyvin kaikki autot kylätalon edustalle ja entiselle urheilukentälle mahtuivat.

Saimme aloittaa juhlan suvi-virrellä, joka antoikin jo alkuun todellisen kesän tunnelman. Tervetulosanojen jälkeen saimme laulaa yhdessä:" Sininen on taivas..." Hienosti se kajahtikin lämmenneen sään keskellä.

Juhlapuheen piti kirjailija Heikki Luoma, joka on tunnettu mm. tv- sarjojen käsikirjoituksistaan Pirunpelto, Korpelan kujanjuoksu jne..
Voit lukea Heikin puheen tästä kokonaisuudessaan!

Musiikissa olivat Pertti Niskala, Ari Aumanen ja Anssi Ohranen.

Kesken juhlan pihalle ilmestyi "alkuperäisiä" Kumpulalaisia (Reijo Niemelä ja Teija Rimmi) pienen kuvaelman muodossa. Hienosti he roolinsa vetivät, koska kansa katseli ja kuunteli hymyssä suin.

Kumpulan kuvakirjan esittelyn suorittivat kirjan johtokunta, lukien "opuksesta" pieniä pätkiä mausteeksi!

Juhlan päätteeksi saimme laulaa vielä Kumpula-laulun sanoin:" Täällä kaikkihan on Luojan lahjaa meille, soikoon kiitos vaikka muuttuis maailma! Ja jos joskus joutuisimme muille teille, sydämissä säilyy aina Kumpula!"

Kiitokset kaikille mukana olleille ja teitte hyvin, kun tulitte juhlistamaan Kumpulan kuvakirjan julkaisujuhlaa!

Tästä pääset juhlan tunnelmiin pienen videon muodossa!:)

Kumpulan kyläseura ry