Torstai 04.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kesäkuulumisia kirjastostaKesäkuulumisia kirjastosta

Kesäkuulumisia kirjastosta

23.7.2019 Kirjasto / Tiina Honkonen

Ainekset leppoisaan kesätunnelmaan löydät kirjastosta.

Kesällä kirjastossa näkee tuttujen kyläläisten lisäksi paljon myös muualta tulleita kesälomalaisia. Kirjasto onkin mukava ajanviettopaikka, ja mukaan mökille voi lainata monenlaista; lautapeleistä elokuviin ja frisbeegolf-kiekoista vesikiikariin. Ja tietysti kirjoja! Lomalla on aikaa lukea ja se näkyy. Vihdoinkin voi rauhassa lukea sen kirjan, jonka lainaamista on miettinyt talvesta saakka. Ja samalla voi lainata kassillisen kuvakirjoja, joiden parissa lapset voivat rauhoittua.

Kirjastossa on hyvä pitää pieni tauko kesän touhuiluista. Mukaviin nojatuoleihin on helppo unohtua lukemaan ja näyttelytilassa olevien palapelien kimpussa mieli rauhoittuu. Palapeleissä on vielä tekemistä, joten nyt kaveri kainaloon ja yhdessä kasaamaan niitä!

Onhan kirjastossa myös hermoja ja näppäryyttä vaatinut Markku Huumarkankaan Pienoismalleja pihapiirin rakennuksista -näyttely. Näyttely on houkutellut paljon katsojia ja herättänyt suurta ihastusta. Olethan jo käynyt katsomassa näyttelyn? Ei hätää, se on esillä näyttelytilassa heinäkuun loppuun saakka.

Lehtilukusalin rauhassa voi perehtyä maailman menoon sanoma- tai aikakauslehtien välityksellä. Lehtivalikoima on laaja ja siitä löytyy jokaiselle mieluisaa luettavaa. Ja sanomalehdet takaavat, että tuoreimmat uutiset ovat luettavissa päivittäin.

Tervetuloa kirjastoon!

  • Ma klo 13 - 19
  • Ti klo 10 - 16
  • Ke klo 10 - 16
  • To klo 13 - 19
  •