Lauantai 19.10.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tiina Pelkonen Kyyjärven rannalla (kuvaaja, Petteri Kivimäki)
Mukavaa kesää!Mukavaa kesää!

Mukavaa kesää!

9.7.2019 Kyyjärven kunta, Tiina Pelkonen

 

Kyyjärven kesän kohokohta eli Kyyjärvi-viikko on jo puolessa välissä, mutta vielä ehtii mukaan. Parasta Kyyjärvi-viikossa onkin kuulumisten vaihtelu ja monipuolinen ohjelman tarjonta. Jokaiselle löytyy jotain aktiviteettia.

Tänä vuonna ei ole "soijaa pukannut" Kyyjärvi-viikolla, sen verran viileää säätä on ollut. Onneksi ihmiset ovat osanneet pukeutua sään mukaan ja Harsunkankaan kuntoportaiden avajaisissakin oli monella pipot ja sormikkaat päällä. Ei heitetä silti kirvestä kaivoon, vaan toivotaan auringonpaistetta viikonlopulle. Aurinkoisella säällä olisi mukavaa nauttia ilmaiskonsertista, pyöriä markkinahumussa ja levähtää peltokirkon penkeillä.

Kyyjärvi-viikko ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoistyötä. Se on usein näkymätöntä, mutta erittäin arvokasta työtä. Se vaatii tekijöiltään paljon, mutta toivottavasti myös antaa jotakin. Haluan tässä osoittaa suuret kiitokset kaikille vapaaehtoistyötä tekeville. Tähän porukkaan haluan kutsua myös vapaaehtoistyötä silloin tällöin arvostelevat. Mennään tässäkin positiivisin ja aurinkoisin mielin eteenpäin. Ollaan kiitollisia kaikista pienistä asioista. Pidetään läheisistä, ystävistä ja toisistamme hyvää huolta.

Maaseudun Tulevaisuus kävi tekemässä jutun, miten pienet kunnat joutuivat ahtaalle Sote-uudistuksen kaaduttua. Käyhän lukaisemassa juttu "Suomen kuntakenttä eriytyy kiihtyvällä tahdilla":
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.464273?fbclid=IwAR1VwcWno_P4baHgVwM2VY_DSjKw4RuyGDMvb32p1dfYSwrnGHP9tlfiEKA

Petteri Kivimäki nappasi samalla minusta muutaman kuvan Kyyjärven Kivirannasta.

Nähdään kesän tapahtumissa!

Ystävällisin terveisin,
Tiina Pelkonen