Keskiviikko 03.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärvellä etsitään nuoria mustikanpoimijoita Kyyjärvellä etsitään nuoria mustikanpoimijoita

Kyyjärvellä etsitään nuoria mustikanpoimijoita

18.7.2019 Vihreää kultaa -hanke / Siiri Saarimaa

Paras mustikka-aika alkaa olla käsillä ja tänä vuonna Kyyjärvellä ja Karstulassa tehdään töitä, jotta entistä isompi osa marjasadosta saataisiin talteen. Osana juuri käynnistynyttä luontoyrittäjyyspolkua nuorille on tarjolla helppo mahdollisuus kokeilla rahan tienaamista mustikoita poimimalla.

Jäitkö ilman kesätyöpaikkaa tai etsitkö lisää töitä? Lähde poimimaan mustikoita ja myy ne suoraan valmiiksi sovituille ostajille!

Pop-up Koju on myyntikoju, jolla paikalliset luonnon herkut vaihtavat omistajaa hieman tavallisesta torimyynnistä poikkeavalla tavalla Kyyjärvellä ja Karstulassa.

Nuoret keräävät mustikoita tilausten mukaan ja myyvät keräämänsä tuotteet itse suoraan tilaajalle. Hankekoordinaattori Siiri ylläpitää tilauslistaa, jonka perusteella marjat myydään tilausjärjestyksessä. Näin kaikki poimitut herkut saadaan tyytyväisille ostajille, nuoret saavat työstään mukavan palkan ja metsän aarteet tulevat hyötykäyttöön. Puhdistetun mustikan litrahinta kojussa on 5€, ja se jää kokonaan poimijalle.

Nyt etsitään innokkaita nuoria mukaan poimijoiksi ja pian myös ostajia marjoille.

Lisätietoja:
https://fb.me/skutsinkovinkesaduuni
Siiri Saarimaa
Puh: 044 9865 145
WhatsApp
vihreaakultaa@4h.fi

Pop-up Koju on osa Skutsin kovin kesäduuni -luontoyrittäjyyspolkua ja Karstula-Kyyjärven 4h-yhdistyksen Vihreää kultaa -kehittämishanketta. Leader Viisari on myöntänyt hankkeelle rahoitusta EU:n maaseuturahastosta.