Torstai 28.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Match Shown valmistelut käynnissäMatch Shown valmistelut käynnissä

Match Shown valmistelut käynnissä

3.7.2019 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Nyt jo neljännen kerran järjestettävän koirien Match Shown valmistelut etenevät hyvää vauhtia. H-hetki koittaa tiistaina 9.7.2019 klo 18.00 ja kisapaikkana hyväksi koettu Kyyjärven urheilukenttä. Ilmoittautuminen alkaa tuntia ennen eli klo 17.00.

Järjestelyistä vastaavat tuttuun tapaan Kyyjärven mediamyllärit yhdessä Kyyjärven koiraharrastajien kanssa. Aiemmin kehitetty toimintamalli on osoittautunut varsin toimivaksi. Mylläreiden naisosasto huolehtii siitä, että kahvia, pullaa ja muuta hiukopalaa on tarjolla, koiraharrastajat pyörittävät varsinaisen kilpailun ammattitaitoisesti ja mylläreiden muu porukka hoitaa lähetyksen, kisa-alueen ja mainosaidat kuntoon.

Tänä vuonna sarjoja on neljä. Lapsi ja koira -sarjalla startataan ja muita sarjoja ovat Pennut, Pienet koirat ja Isot koirat. Osanottomaksut ovat lähinnä muodolliset - Lapsi ja koira sarjassa 5 € ja muissa 7 €. Tuomaroinnin hoitavat tänä vuonna Tea Kainu, Riika Patana ja Laura Kallionsivu. Match Show'ssa noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä ja typistyssääntöä. Lisätietoa osoitteessa https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/koiran-rokotusmaaraykset. Muista ottaa koirasi rokotustodistus mukaan!

Match Show lähetetään suorana lähetyksenä NopolaNews nettiTV:n kautta ja se näkyy myös KSVV:n ja Kasenetin seutuverkoissa Maxivision iptv-palvelussa. Lähetys tallennetaan ja se on katsottavissa myöhemmin videoarkistossa. Lähetykselle on tietenkin aina kesäaikaan olemassa pieni myrsky-, ukkos- ym. riski, mutta hyvä keli on tilattu.

Mainosaidasta on tarkoitus rakentaa näyttävä kokonaisuus ja sen tulee kruunaamaan Kyyjärven 90-v juhlien mainoskyltit. Juhlan kunniaksi Nopola Newsin yhteistyökumppaneille on tarjolla mainosaitapaikkoja erittäin edullisesti - etenkin niille joilla on jo kyltti valmiina. Myös uusia kylttejä tehdään maanantaihin saakka tarjoushintaan. Kannattaa kysyä pikaisesti sillä parhaat paikat menevät kuin kuumille kiville. Kannattaa poiketa myllyllä tai tavoitella puhelimella. Veikko löytyy numerosta 044 459 7100 ja meikäläinen 044 459 7020.

Match Show:n sponsorit

Helmisimpukka, Kyyjärvi
Perhon Talouskauppa, Perho
K-Rauta ja Maatalous Kipakka, Perho
LVI-MORE, Perho
Epira, Karstula
Sale, Kyyjärvi
Nikulan Eläinklinikka, Kaustinen
Kahvilaravintola Keskipiste, Kyyjärvi
POP-Pankki, Kyyjärvi
Kyyjärven kunta
Parturi-kampaamo Unelma, Kyyjärvi
Vaateliike EVES, Kyyjärvi
Goldbrick´s kennel
Kennel Seramuksen
Metallituote Lahtinen Oy, Kyyjärvi
Kylätuvan Naiset, Kyyjärvi
Tulostekniikka Oy, Kyyjärvi
HET-Teatteri, Kyyjärvi
Veljekset Parkkonen Ay, Kyyjärvi

Tervetuloa