Keskiviikko 15.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Jukka Poika veti Paletin pellon ja pihan täyteen!Jukka Poika veti Paletin pellon ja pihan täyteen!

Jukka Poika veti Paletin pellon ja pihan täyteen!

13.7.2019 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Toki omat faninsa oli mukana myös Telaketjulla ja Areraidenilla. Kauppakeskus Paletin alueella perjantai-iltana 12.7 järjestetty Kyyjärvi 90-v ilmaiskonsertti oli valtaisa menestys ja veti paikalle tuhatpäisen yleisön läheltä ja kaukaa - Haaparannasta Helsinkiin ja idästä länteen.

Illan ehdoton pääesiintyjä oli Jukka Poika, mutta hyvin leiviskänsä hoitivat myös Telaketju ja kyyjärveläiset sukujuuret omaava räppäri Areraiden, joka aloitti illan musiikilliset karkelot. Ja kuten illan juontaja Jari Niskanen sanoi, painakaa Areraidenin nimi mieleen - hänestä kuullaan vielä.

Juontaja kutsui lavalle Kyyjärven kunnanjohtaja Tiina Pelkosen, joka lausui tervetulotoivotukset ja esitti lämpimät kiitokset alueemme yrityksille ja tapahtuman sponsoreille, joiden ansiosta näinkin laadukas musiikillinen kattaus oli mahdollista tarjota. Ilman heidän ja lukuisten talkoolaisten tukea konserttia ei olisi voitu järjestää kunnan taloustilanne huomioonottaen. Jälleen kerran tuli todistettua se, että kyyjärveläisissä yhteisössä ja yhteistyössä on voimaa.

Kunnanjohtajan tervetulotoivotuksen jälkeen lavalle astui Kyyjärven oma "mielensäpahoittaja" Henrik Huumarkangas, jolle tekstin oli laatinut ex-opettaja Tuula Härkönen. Laadukas, huumorilla höystetty, teksti oli taattua Tuulaa ja läpileikkaus Kyyjärven historiasta niinkin ajankohtaiseen asiaan kuin alkuviikosta avattuihin Harsunkankaan kuntoportaisiin, jotka eivät johda mihinkään. No, toki kun niitä riittävästi kapuaa niin paremman kunnon myötä parempaan elämään, se on varma. Tuulan teksti löytyy Nopolan sivuilta omana juttunaan.

Jukka Poika saapui DJ:nsä kanssa Telaketjun esityksen aikaan ja ehti hyvin jakaa nimmareita, selfie-kuviin faniensa kanssa ja jopa pelailemaan lentopalloa Kykyn junioreiden kanssa. Satoja valokuvia napsittiin niin Paletin pellolla kuin sponsoriteltassa, johon kunta oli kattanut kakkukahvit sponsoreille. Sää oli mitä parhain ja leppoisa tunnelma tuntui tekevän vaikutuksen molempiin esiintyjiin. Molemmat lupasivat tulla uudelleen ja kuten Jukka-poika sanoi, se on paljon luvattu se. Hieno juttu. Areraidenin kesänviettopaikka on Kyyjärvellä, joten häntäkin nähdään ja kuullaan jatkossa.

Paletin pelto- ja paikoitusalue soveltuu hyvin konserttipaikaksi. Esiintymisestradi toimi jälleen hienosti näinkin ison yleisön edessä ja Telaketjun miksaajat saivat saundit kantautumaan mahtavasti Paletin seinustalle asti. Illan juontaja Jari Niskanen hoiti hommansa mallikkaasti ja sai valtavan huutomyrskyn aikaan, kun kyseli jatkoa ensi kesälle.

Sitä odotellessa - kiitokset kaikille. Lisäkuvissa illan tunnelmia.