Tiistai 20.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Loppukesän kuulumisia kirjastostaLoppukesän kuulumisia kirjastosta

Loppukesän kuulumisia kirjastosta

23.8.2019 Kirjasto / Maarit Ohranen

Ihanat kesäpäivät alkavat olla takanapäin ja katseet on kirjastossakin suunnattu kohti syksyä.

Kesän ajan kirjaston asiakkaita hemmoteltiin Markku Huumarkankaan näyttelyllä. Pihapiirin rakennusten pienoismallit herättivät aitoa ihastusta ja näyttely keräsi huikean määärän kävijöitä. Puskaradio toimi hyvin sanansaattajana.

Seuraavan näyttelyn meille asettaa kyyjärveläinen Terttu Honkonen ja marraskuussa saamme "naapurin-tytön" eli karstulalaisen Laura Hetemäen taidenäyttelyn. Lokakuuksi ei vielä ole varauksia näyttelytilaan - mielellämme otamme ideoita vastaan.

Syyskauden ensimmäinen satutunti on ma 2.9. klo 10. Seuravat satutunnit ovat joka kuukauden ensimmäinen maanantai, joulukuuhun saakka. Satutuntien suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Mikäli haluaisit osallistua satutuntien pitämiseen, otamme mielellämme apusi / ideasi vastaan.

Syksy on myös aikaa, jolloin kirjastossa aletaan miettiä ensi vuoden hankintoja. Aikakaus- ja sanomalehtien osalta yritämme kartoittaa, mitkä lehdet ovat asiakkaiden suosiossa. Kirjaston lehtisalissa on kysely lehtitilauksiin liittyen. Käypä vastaamassa! Samalla toivomme saavamme muutakin palautetta / kehittämistoiveita / ideoita kirjaston toiminnan kehittämiseksi.

Ja mitäpä muuta kuuluu kirjaston syksyyn? Tietenkin olemme nostaneet syysaiheisia kirjoja esille. Ja mikä parasta, joka viikko kirjastoon saapuu syksyn kirjauutuuksia!

Kirjasto palvelee osoitteessa Tuliharjuntie 43:

  • ma klo 13 -9
  • ti klo 10 - 16
  • ke klo 10 - 16
  • to klo 13 - 19

Kirjaston yhteystiedot: puh. p. 044 459 7060 / kyykirja@kyyjarvi.fi

Tervetuloa!