Perjantai 25.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
MKKV:n koulutapahtumakausi alkaa jälleen!MKKV:n koulutapahtumakausi alkaa jälleen!

MKKV:n koulutapahtumakausi alkaa jälleen!

6.8.2019 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Seppo Lahtinen / Veikko Huumarkangas

Motoristit koulukiusaamista vastaan tapahtuma saapuu Kyyjärvelle 6.9.2019. Motoristien kokoontuminen on kauppakeskuskeskus Paletissa klo 11.30 josta yhteislähtö tapahtumaan

Aloitamme 12.8 Lapland Tour -kiertueella, jossa vierailemme Lapin kouluilla. Mukaan ehtii vielä! Katso tarkemmat tiedot Facebookista tai nettisivuiltamme.

Heti seuraavalla viikolla jatkuvat taas muut koulutapahtumat. Koko syyskaudeksi on siis taas luvassa mahtavia kokemuksia ja iloisia ilmeitä kun vierailemme lukuisissa Suomen kouluissa. HUOM! Facebookin tapahtumasivut kun ei aina näytä kaikkia tapahtumia, niin muistathan katsoa tarkat tiedot nettisivultamme, www.mkkv.fi ... 

Motoristeille on apuna myös appi, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi tiedot. Appi on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. 

MKKV.fi

Lähes joka arkipäivä syyskuun lopulle asti on jollain paikkakunnalla koulutapahtuma johon toivotaan suuri määrä motoristeja paikalle. Aivan... tarkoitan juuri sinua! Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki nais- ja miesmotoristit, riippumatta siitä kuulutko kerhoon vai et, tai millä pyörällä ajat!

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla MKKV:n jäsen, riittää että saavut kokoontumispaikalle. Kerromme paikanpäällä miten toimitaan, joten ensikertalaisetkin voivat tulla leppoisin mielin. 

Lisätietoja saat: marko.saarinen@mkkv.fi