Perjantai 25.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kiinnostaako kansainvälisyys?Kiinnostaako kansainvälisyys?

Kiinnostaako kansainvälisyys?

7.8.2019 Tulevaisuuden tekijät-hanke / Leader Viisari ry

Nyt etsitään pohjoisen Keski-Suomen alueelta 17-29-vuotiaita nuoria toteuttamaan omaa kansainvälistä projektia. Osallistujat pääsevät ideoimaan itseä kiinnostavan teeman, sisällön ja kohdemaat. Kiinnostaapa sinua sitten miten nuoret voivat eri maissa vaikuttaa asioihin, ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyvät nuorten toimet tai mikä muu tahansa - nyt olisi hieno mahdollisuus ottaa asioista selvää.

Ideointitiimiä kasataan alkusyksystä 2019 ja kansainvälisen vaihdon ajankohta olisi kevät / kesä 2020. Jos tiedät kansainvälisyydestä kiinnostuneen tyypin, niin vinkkaahan hänelle tästä tilaisuudesta. Tai houkuttele kaveri mukaan ja osallistukaa yhdessä. Projektin työmäärää ei tarvitse pelätä, sillä apuja saa ja toteutetaan homma yhdessä, niin että kaikkien panos on itselle sopiva. Ei muuta kuin reppu selkään ja let's go!

Lisätietoja paivi.hakkarainen@saarijarvi.fi tai amazing lande-sivujen messenger tai numerosta 040 542 1432 (myös whatsapp) tai instagramista ja snapchatissa löydät nimellä tuletekijaks.

Yhteistyössä Leader Viisarin Tulevaisuuden tekijät-hanke ja Nuorisokeskus Piispala.