Torstai 29.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Veikko Hukka saateltiin haudan lepoon Veikko Hukka saateltiin haudan lepoon

Veikko Hukka saateltiin haudan lepoon

1.9.2019 Kyyjärven mediamyllärit/ Olavi Vallivaara/ Jouko Hukka

Aarre Veikko Antero Hukka siunattiin Vaasan suomalaisen seurakunnan kappelissa 16.8.2019 ja tuhkauurna laskettiin Kyyjärven hautausmaahan 23.8.2019.

Aarre Veikko Antero Hukka syntyi 24.08.1953 toiseksi nuorimmaisena lapsena Anna ja Tauno Hukan perheeseen Kyyjärven Riihimäessä. Hän varttui lapsuuden kodissa seitsemän sisaruksensa kanssa. Hän kävi kansakoulun Nurmijoella, keskikoulun Kyyjärvellä ja lukion Alajärvellä. Lukion jälkeen hän opiskeli hotelli- ja ravintolakoulussa Saarijärvellä. Valmistumisensa jälkeen hän oli töissä kaksi vuotta Summasaaren hotellissa Saarijärvellä. Sen jälkeen hän muutti Vaasaan ja toimi pitkään tarjoilijana hotelli Waskiassa.

Veikko oli aktiivinen kuntoilija. Hän oli luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja tuli toimeen kaikkien ihmisten kanssa. Hän piti palveluammatistaan. Yllättävä ja äkillinen elämänmuutos tuli vuonna 2010, kun hän sai aivoinfarktin. Sen jälkeen elämä jatkui Validia-kodissa Vaasassa. Veikon elämän lanka katkesi tänä kesänä 29.7.2019. Häntä jäivät kaipaamaan sisarukset: Ritva, Arja ja Jouko perheineen, sisarusten lapset, sukulaiset ja ystävät. Veikon ruumiinsiunaus oli Vaasan suomalaisen seurakunnan kappelissa 16.8.2019 ja tuhkauurna laskettiin Kyyjärven hautausmaalla 23.8.2019 samaan hautaan, jossa lepäävät Anna-äiti, Tauno-isä ja Matti-veli. 

 

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Kyyjärven Hautauspalvelu