Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Syksy saapuu!Syksy saapuu!

Syksy saapuu!

22.9.2019 Mari Autio/MLL

Kuulaat syksykelit ovat saapuneet ja myös MLL aloitteli syksykauttaan kokouksen merkeissä pankilla 11.9.

Kokouksessa suunniteltiin jo ensi vuoden toimintaa kun toimintasuunnitelmaa ja talousarviota alettiin luonnostelemaan. Toiminta jatkunee samanmuotoisena kuin aiemminkin, mutta toki  kaikenlaiset ideat ja toiveet olisivat tervetulleita. Niinikään toimijoita kaivataan. Vapaaehtoisena työskentelemiseen riittää halu tehdä ja olla mukana. Ota siis rohkeasti yhteyttä tai nykäise hihasta mikäli olet kiinnostunut olemaan mukana toiminnassamme. Voit olla mukana satunnaisena talkooapuna tai pitempiaikaisen satsauksen myötä esimerkiksi hallituksemme jäsenenä, eli juuri sen verran kun itse määrittelet. Joukkoomme tarvitsemme aitoa kiinnostusta ja halua auttaa. Olisitko sinä mukana kehittämässä paikkakuntamme lasten, nuorten ja perheiden asemaa ja toimintaa?

Hallitus etsii myös uutta puheenjohtajaa, sillä allekirjoittaneen kolmivuotinen pesti päättyy kuluvan vuoden loppuun. Puheenjohtajana voit olla ratkaisevasti mukana paikkakuntamme kehitystyössä. Homma on mielenkiintoinen, monipuolinen ja sopivasti haastava. Myös hallituksen jäseniä tarvitaan jotta yhdistyksen toiminta jatkossakin paikkakunnallamme säilyy. Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää. Hallitukseen kuuluvat tällä hetkellä siis Mari Autio, Hanna-Mari Prevazi, Ulla Takala, Susanna Sääksäjärvi, Minna Pitkänen, Karita Leminen, Maija Uusisalo, Leena Parkkonen sekä Mari Simpanen.

Viime vuonna järjestetty jäsenilta saa jatkoa. Tänä vuonnakin jäseniltaan saavat kutsun kaikki yhdistyksemme aikuisjäsenet joiden jäsenmaksu on tälle vuodelle maksettu. Nyt siis viimeistään kannattaa maksu hoitaa kuntoon, näin varmistat että kutsu saavuttaa Sinut! Myös uudet jäsenet pääsevät mukaan iltaan kunhan maksu on kirjautunut maksetuksi.

Ja koska jouluun ei ole enää kuin reilu kolme kuukautta, virittäydyimme joulun tunnelmaan nimittäin Joulupuu-keräys järjestetään Kyyjärvellä myös tänä vuonna. Viime vuonna puu kätki oksilleen vähävaraisten perheiden joululahjatoiveita ja kaikki saatiin kuin saatiinkin täytettyä sopivasti jouluksi. Tänä vuonna olemme enemmän ajoissa asian suhteen. Seuraathan ilmoitteluamme asian tiimoilta hieman myöhempänä! Myös Hyvä joulumieli-keräys toteutetaan Kyyjärvellä

Seuraavaksi MLL kokoontunee syyskokouksen merkeissä loka-marraskuulla. Kokous on kaikille avoin, joten näkemisiin kenties siis siellä? Tarkemman ajankohdan ilmoitamme myöhemmin.

 

Kauniita syyspäiviä, satoi tai paistoi!

 

Kyyjärven MLL