Maanantai 06.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
EL:n syyskausi alkaa LOTOLLA 10.9.klo 10EL:n syyskausi alkaa LOTOLLA 10.9.klo 10

EL:n syyskausi alkaa LOTOLLA 10.9.klo 10

1.9.2019 EL Tuula Härkönen

Tervetuloa mukaan

Niin se kesä vain meni ja nyt aloitamme syksyn puuhat:
Syyskuun tapaaminen perinteisesti ti 10.9.klo 10 Kivirannassa. Hallitus piti viime viikolla kokoustaan ja päätti aloittaa kevyellä yhdessäololla: tarkistetaan miten olemme kesästä selvinneet, kahvitellaan, lauleskellaan, pientä aivojumppaa ja venyttelyä ja kas kummaa LOTTO (ei nyt ihan a'la Siilinjärvi, vai sittenkin!) ja arpajaiset. Haastakaa kaikki kaverinnekin mukaan ja tuttavat ja naapurit ja Hentun Liisa,Puntilan Paavo ja Juortanan Jussi....

Hallitus esittää, että kokeilisimme muuttaa tapaamispäiväksemme kuukauden toista keskiviikkoa: tiistaipäivälle on tullut päällekkäisyyksiä.

Muistikummi-tilaisuus to 19.9. klo 9.30-11 pankin kokoushuoneessa. Järjestäjänä Keski-Suomen Muistiyhdistys, paikalla Leppäsen Enni. Katso elokuun Senioripalsta.

Vanhustenviikkoa vietämme lokakuussa vk.41 teemana Varaudu vanhuuteen. - Onpas hyvä aihe! Viikon ohjelma on tekeillä. Joka päivälle jotakin.

Sokkoretki tulossa!

Vapaaehtoisvastaavat Heljä ja Inkeri järjestivät upeat lettukestit Kivirannan ja ympäristön asukkaille to 22.8. Kylätuvan Eira, Anneli ja Eila saatiin paistamaan lettuja ja kiitos soittajapojille Päivölle ja Arille. Sää suosi. Aivan uskomaton tunnelma!

 

Kitkat katkat pitkät matkat.. no ei oo -- TERVETULOA