Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Minna kutsuu Kirkkokuoroon!Minna kutsuu Kirkkokuoroon!

Minna kutsuu Kirkkokuoroon!

2.9.2019 Kyyjärven seurakunta / Minna Erkkilä

Syyskausi käynnistyy taas seurakunnan toiminnassa kerhoineen ja piireineen. Se tuo tullessaan muutoksia myös musiikin puolelle.

Syyskuun alusta alkaen olen jälleen Kyyjärven kanttori 40% työajalla. Keskiviikkoisin olen päivän ja tarvittaessa illankin Kyyjärvellä, satunnaisesti muulloinkin. Viikonloppuisin toimitukset ja jumalanpalvelukset aikataulutetaan niin, että kaikki ehditään hoitaa sekä Perhossa että Kyyjärvellä.

Kirkkokuoron harjoitusaika muuttuu. Pidämme ne tästä lähtien keskiviikkoisin klo 16 kirkossa. Mukaan toivotaan kovasti uutta, tuoretta väkeä. Nuoret, työikäiset, eläkkeelle jääneet, tervetuloa mukaan joukkoomme. Kokemuksesta tiedän, että seura on parasta mahdollista. Nauramme paljon, joskus itkemmekin - sekä ilosta että surusta - ja joka kerta myös laulamme. Monien tutkimusten mukaan kuorossa laulaminen parantaa elämänlaatua merkittävästi.

Minut tavoittaa puhelimitse henkilökohtaisesta numerostani 0400-137168. Myös sähköposti on tervetullutta osoitteeseen minna.erkkila@evl.fi

Ensimmäiset harjoituksemme ovat jo tällä viikolla keskiviikkona 4.9. klo 16. Tervetuloa mukaan!

Tapaamisiin kuorossa ja muuallakin!