Sunnuntai 09.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nyt Onnenpäiville PalettiinNyt Onnenpäiville Palettiin

Nyt Onnenpäiville Palettiin

18.9.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

20.-22.9.vietetään Paletissa jo perinteisiä syksyn Onnenpäiviä. liikkeiden tarjoukset kannattaa tutkia tarkkaan ja lauantaina luvassa hernekeittoakin.

Paletin Kauppiaat ovat laittaneet taas parastaan esille liikkeissä viikonlopun tarjouksina. Lauantaina tarjolla on ulkokatoksessa hernekeittoa klo 11 alkaen, niin kauan kuin keittoa riittää. Koko viikonlopun ajan on voimassa myös ostaville asiakkaille arvontaa, jossa voi voittaa vuoden kahvit. Eli jaossa on peräti 52 pakettia kahvia, sekä 12 muuta onnekasta voittavat vielä lisäksi 4 pakettia kahvia. Nyt taas liikkeelle oikein isolla joukolla Kauppakeskus Palettiin Onnenpäiville.