Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Esittelyssä Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos KyEsittelyssä Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky

Esittelyssä Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky

1.9.2019 Kyyjärven kunta / elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen

Tutustu yritykseen ja yrittäjiin Jari ja Eevaliisa Hakolaan.

Esittelyssä Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky

1. KERTOISITTEKO, KETÄ OLETTE JA MILLAINEN YRITYS TEILLÄ ON?
Fysikaalinen Hoitolaitos on perustettu 31 vuotta sitten ja se toimii Kyyjärven Tuliharjuntie 9:ssä. Yrittäjät Jari ja Eevaliisa Hakola tarjoavat monipuolisia fysioterapia-, jalkahoito- ja muita kuntoutuspalveluita. Yritys on myös harvoja lymfahoitojen tarjoajia alueella. Osteopaattiset nikama- ja nivelkäsittelyt kuuluvat myös yrityksen palvelutarjontaan. Erityisesti jalkahoitopalveluiden kysyntä on kasvanut viime aikoina. Palveluihin kuuluukin myös lääkinnällisten hoitosukkien-ja hihojen mittaus, ohjaus ja myynti. Tarvittaessa yrittäjät tekevät myös kotikäyntejä. Asiakkaat tulevat läheltä mutta myös enenevästi yli kuntarajojen.

2. MITEN YRITTÄJÄKSI KYYJÄRVELLE?
Jari Hakola on kasvanut yrittäjäperheessä, jolloin kynnys yrittäjyyteen oli matala ja luontainen vaihtoehto. Jari opiskeli Jyväskylässä ja harkitsi normi palkkatyön aloittamisen ja yrittäjyyden välillä. Soitto Kyyjärven kuntaan ratkaisi asian. Paikkakunnalla oli kova tarve fysikaalisen hoitolaitoksen palveluille ja kunta auttoi juuri valmistunutta fysioterapeuttia lupien hakemisessa ja toimitilojen etsinnässä. Yrityksen toiminta Kyyjärvellä starttasikin 1988 ja asiakkaita oli jo ovella jonossa! Eevaliisa on tullut yritykseen mukaan viisi vuotta käynnistämisen jälkeen ja pari on toiminut yrittäjinä tästä asti yhdessä.

MITÄ OLETTE OPPINEET YRITTÄJÄNÄ?
Työssämme saamme kohdata erilaisia asiakkaita - olla ihminen ihmiselle. Kuunnella ja auttaa parhaamme mukaan. Ammattimaisen ja hyvän palvelun kokenut asiakas kertoo hyvää viestiä yrityksestä eteenpäin. Oman ammattitaidon keittäminen ja ajan hermolla pysyminen on yrityksen eteenpäin viemisen kannalta tärkeää.

VIKIT YRITTÄJÄKSI HALUAVALLE:
Ennen yrityksen perustamista tulee tarkasti tutkia tarve yrityksen tuotteille ja palveluille alueella. Kun taustalla on oma kova halu ja motivaatio yrittämiseen, niin ei muuta kuin rohkeasti yrittämään! Yrittäminen vaatii myös pitkäjänteisyyttä - heti ei kannata luovuttaa.