Keskiviikko 30.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Paletti 20-vuotta, nyt on aika juhlia!Paletti 20-vuotta, nyt on aika juhlia!

Paletti 20-vuotta, nyt on aika juhlia!

28.10.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kukapa olisi 20 vuotta sitten uskonut , että Kauppakeskus Paletti olisi vielä v.2019 elinvoimaisena ja uudistuneena toiminnassa täysillä mukana? Mutta niin se vain on, ja siispä viikonloppuna 1.-3.11.2019 juhlistetaan Paletin toimintaa monellakin tapaa yhdessä.

Kauppakeskuksen idea oli silloisen elinkeinoasiamiehen Ari Järvisen voimainponnistus ja varmasti myös suuren unelman täyttyminen, kun yhdessä Kyyjärven kunnan päättäjien kanssa ennakkoluulottomasti Ari vei asioita eteenpäin. Monien vaiheiden jälkeen kauppakeskusta päästiin avaamaan Kyyjärvellä 3.11.1999. Marimekon Kirsti Paakkasen kanssa solmittu vuokrasopimus allekirjoitettiin ihan ensimmäiseksi, ja loppu onkin historiaa. Monia ylä-ja alamäkiä on kuljettu, mutta yhä edelleen meillä on elinvoimainen, monin tavoin uudistunut ja toimiva kauppakeskus täällä,  toteaa Kauppiasyhdistyksen puh.johtaja Irmeli Kemppainen. Hänen mielestä pitkäaikaiset työntekijät, hyvä palvelu ja yhdessä toimiva kauppiasyhdistys ovat kaiken a ja o.

  Tälläkin hetkellä  löytyy 7 henkilöä,jotka ovat työskennelleet jo 20 vuotta Paletissa. He ovat Ulla Korpeinen, Tiina Huumarkangas, Minna Leppäkangas-Rantala, Sirpa Huumarkangas, Katja Hänninen, Irmeli Kemppainen ja Merja Järvinen. Hyvästä asiakaspalvelusta  Paletissa kertoo sekin, että Nuorkauppakamari on palkinnut mm.Irmeli Kemppaisen ja Merja Järvisen aurinkoisina asiakaspalvelijoina.

Paletissa toimii tällä hetkellä Marimekon, ja Iittalan outlet-myymälät, sekä Pentik, Rustiikki, PaaPii, Vaateliike Eves, Alko, Sale ja Kahvila-Ravintola Keskipiste. Lisäksi Paletista löytyy Taipaleen Teräs Oy:n tuotteiden esittelytila, lasten leikkipaikka, ABC-asema, pankkiautomaatti ja sähköautojen latauspiste.

Juhlan aika.

Viikonloppuna on siis syytä juhlaan. Perjantaina paikalla on 70-vuotias paikallislehti Viispiikkinen klo 11-17, luvassa ainakin vierailijoita, synttäritarjouksia ja arvontaa. Ari Lavu esiintyy Viispiikkisen toimesta klo 14,15,16 ja 17. Synergyn edustaja Anna-Maija Kreivi kertoo tietoiskuja hyvinvoinnista ja arjessa jaksamisesta. Mahdollisuus myös ilmaiseen hyvinvointimittaukseen, viherjuomatarjoilu ja tuotetarjouksia. ´Klo 17.30 kunnanjohtaja Tiina Pelkosen tervehdys ja kausivalojen sytytys. Illan aikana Kauppiasyhdistyksen tarjoama ilotulitus/ Sami Hänninen. Liikkeet avoinna poikkeuksellisesti klo 20 saakka.

Lauantaina nautitaan Salen tarjoamat täytekakkukahvit klo 10-17. Taikuri Timo Kulmakko & koko perheen taikashow klo 10.30, 11.30 ja 12.30. Lisäksi hämmästyttävää ja hyväntuulistaammattimaista lähitaikuutta klo 10-13 nonstop. Kansanedustaja Petri Honkosen tervehdys 20-vuotiaalle Paletille kuullaan klo 13.

Sunnuntaina Trio Pumpun Henki esiintyy klo 12.30, 13.30 ja 14.30. Paletin yllätyskasseja jaetaan asiakkaille kahdessa erässä klo 13 ja 15 ( kummallakin kerralla 40 kpl)

Paletin Kettumaskotti liikkuu jokaisena synttäripäivänä Paletissa jakaen karkkeja ja ilmapalloja lapsille. ( pe klo 13,15 ja 17. La klo 11, 13 ja 14, sekä su klo 12, 13 ja 14.

Kaikkien synttäriviikonlopun aikana käyneiden kesken arvotaan Linja-autoliikenne Reijo Uusisalon lahjoittama Tartton matka kahdelle, arvo 500 euroa. Korjaamo Esa Linna lahjoittaa 80 euron lahjakortin, ja Järviradio tuotepaketin, sekä lipun Matin ja Tepon juhlakonserttiin Seinäjoelle.

Myös Paletti-20 vuotta sukkakilpailuun lähetetyt sukat ovat kaikki esillä Paletissa 28.10-4.11 välisen ajan. Käy äänestämässä itseäsi eniten kiehtovimmat sukat. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Sukkakisan voittaja julkaistaan 6.11 ja voittajalle luvassa 50 euron lahjakortti, sekä 20 kerää 7-veljen sukkalankaa.

Kyyjärven Paletin Kauppiaat toivottavat kaikki tervetulleiksi juhlimaan 20-vuotissynttäreitä!