Tiistai 14.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Markku Saukko veti huumorilla huutokaupan, ja kauppa kävi hyvin.Markku Saukko veti huumorilla huutokaupan, ja kauppa kävi hyvin.

Markku Saukko veti huumorilla huutokaupan, ja kauppa kävi hyvin.

18.10.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Eipä olisi huutokaupan alussa uskonut, että tavaroille löytyisi niin hyvällä tahdilla uusi paikka. Markku Saukko oli kuitenkin sen verran supliikki mies, että huutokauppa sujui ripeästi ja leppoisa tunnelma säilyi loppuun asti

Kyyjärven Paletin kauppiasyhdistys järjesti huutokaupan, jonka myötä haastettiin Kyyjärven yritykset, järjestöt ja yhteisöt, sekä yksityiset, kaikki yhdessä tekemään hyvää. Kaikille oli myös kerrottu, että saadut varat käytetään Paletin kausivalojen hankintaan, josta sitten iloa on sekä kyyjärveläisille kuin myös ohiajaville ja Palettiin pysähtyville. Hyvin kyyjärveläiset ottivatkin haasteen vastaan, tavaraa tuli laidasta laitaan.  

Lauantaina kaikki tavarat  olikin sitten numeroitu ennen huutokaupan alkua. Paikalle alkoi virrata tasaiseen tahtiin väkeä ja Markku Saukko pääsi aloittamaan huutokauppaa mukavissa tunnelmissa.  Huutokaupan tuotto oli kaikkiaan 3013 euroa. Paletin kauppiasyhdistys haluaakin välittää tässä lämpimät kiitokset seuraaville tavaroiden lahjoittajille:

Kyyjärven Kylätuvan naiset ( Rahalahjoituksena 500,00 )

POP Pankki Kyyjärven Osuuspankki

Betset Oy

Taipaleen Teräs Oy

Veljekset Parkkonen Oy

Kyyjärven Kunta

Kiitos lisäksi kaikille Paletin kauppiaille, sekä yksityisille kultaisille ihmisille, jotka yllätitte hienolla tavalla meikäläisen lahjouttamalla tuotteita ja tulitte vielä niitä huutamaankin. Kiitokset tärkeälle talkooporukalle Hannelelle, Vesalle ja Virpille, joiden avulla homma saatiin jouhevasti läpi. Kiitos Kyvyn miehille, Jannelle ja Hannulle liikenteen ohjauksesta. Lisäksi kiitos Keski-Suomen Palo-ja Pelastustoimelle, jolta saimme peräkärryä lainaksi tavaroiden kuljettamiseen. Nyt on valot tilattu ja jäädään odottelemaan niiden paikoilleen virittämistä, jotta meidän Kyyjärvi näkyy entistä valoisempana myös ohikulkijoille, puhumattakaan siitä ilosta, mitä valot tuovat kaikille meille täällä Kyyjärvellä!