Sunnuntai 25.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Naavakainen ja Tökkyrä saapuvat jälleen Kyyjärven kirjastoonNaavakainen ja Tökkyrä saapuvat jälleen Kyyjärven kirjastoon

Naavakainen ja Tökkyrä saapuvat jälleen Kyyjärven kirjastoon

28.10.2019 Kirjasto / Maarit Ohranen

Mieletön Mystinen Kekkerihässäkkä (Teatteri Kruuvaus) Kyyjärven kirjastossa to 31.10. klo 10.
Naavakainen ja Tökkyrä saapuvat kekkereihin! Tule sinäkin!

Viime keväänä saimme teatteri Kruuvauksen ensivierailulle Kyyjärven kirjastoon. Esitys oli tuolloin Mieletön Mystinen Metsäseikkailu. Tuolle ihastusta herättäneelle esitykselle näemme jatko-osan torstaina 31.10. klo 10 Kyyjärven kirjastossa (Tuliharjuntie 43).

Teatteri Kruuvauksen esitteestä poimittua:
"Juuri kun ystävykset Naavakainen ja Tökkyrä ovat saaneet Mystisen Metsän asiat mallilleen, alkaa tapahtua kummallisia asioita. Soivassa satumetsässä on alkanut perinteisten syyskekkereiden valmistelut mutta mitä ihmettä! Yksikään sävelsieni ei soi eikä melodiamänty humise. Miten käy kekkereiden? Mikä kumma on saanut metsän hiljenemään? On aika Naavakaisen ja Tökkyrän tarttua toimeen ja ratkaista Mielettömän Mystisen Kekkerihässäkän arvoitus.

Mieletön Mystinen Kekkerihässäkkä on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä. Esityksen kesto on n. 30 min ja sisältää osallistavaa draamaa ja musiikkia. Esityksessä käytetty musiikki on itse sävelletty ja sanoitettu. Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapsilla on myös mahdollisuus päästä esityken jälkeen kokeilemaan."

Tämä esitys on suunnattu alle kouluikäisille lapsille. Tapahtuman teille tarjoavat MLL, Kyyjärven kirjasto ja varhaiskasvatus.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

P.S. Omatoimikirjasto on suljettu tapahtuman vuoksi to 31.10. klo 7.00 - 13.00.