Keskiviikko 28.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy SB - Salibandy kausi alkaa!KyKy SB - Salibandy kausi alkaa!

KyKy SB - Salibandy kausi alkaa!

7.10.2019 Kyyjärven KyKy / KyKy SB / Niklas Vuorenmäki

KyKy SB aloittaa salibandykautensa miesten 5-divisioonassa.

⁣KyKy SB:n kausi käynnistyy Ähtärissä 13.10. ⁣Kauden avauksessa vastaan asettuvat @mayryn_pallo sekä Sydänmaa salibandy.

Miesten 5-divisioonassa ottelut pelataan turnausluontoisesti siten, että jokaisella sarjan joukkueella on kaksi peliä jokaisessa turnauksessa. Turnauksia kertyy kaiken kaikkiaan kahdeksan kauden aikan. Kauden ensimmäinen ja ainoa kotiturnaus tulee olemaan 30.11. Silloin toivomme, että saadaan väkeä paikalle kannustamaan!  

Tulevaan kauteen valmistautuminen on aloitettu Henri Jäntin johdolla jo heinäkuussa ja joukkue on kehittynyt paljon lyhyessä ajassa. Joukkue koostuu pääasiallisesti paikallisista pelimiehistä laajalla ikähaitarilla(15-50v). Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia joilla on kehityspotentiaalia. Sarjan tasoa on vaikea arvioida, mutta tulevaan kauteen lähdetään erittäin luottavaisin mielin. 

Suuri kiitos kaikille sponsoreille jotka ovat lähteneet tukemaan meidän tulevaa salibandykautta: Betset, Varapuu, Veljekset Parkkonen, POP Pankki, Taipaleen Teräs, Tulostekniikka, Caiwin, Soinin saneeraus, Kyyjärven sivuapteekki, Linja-autoliikennöitsijä Esa Oksa

Tulemme päivittämään aktiivisesti sisältöä kauden aikana tänne Nopola Newsiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Seuraa Instagramissa

Seuraa Facebookissa

Sarjataulukko