Keskiviikko 28.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betset nappasi Kotkasta 3-1 vierasvoitonKyKy-Betset nappasi Kotkasta 3-1 vierasvoiton

KyKy-Betset nappasi Kotkasta 3-1 vierasvoiton

13.10.2019 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Ville Heiskanen, KaVe: Anton Lepistö.

KaVe vs KyKy-Betset 1-3 (27-29)(18-25)(25-23)(18-25)

Kyky-Betsetillä mieluinen Kotkan reissu Su 6.10.2019, tuliaisina kolmen pisteen voitto. Hyvä vastaanotto antoi Martins Jansonsille avaimet loistavaan passi pelaamiseen. Yleispelaajat Heiskanen ja Petrusevics yhdessä libero Liunenkon kanssa onnistuivat tasaisen varmasti. KaVe pommitti joka erässä yhtä pelaaja selkeästi mutta pojat kestivät painostuksen hienosti.

Oma syöttö taktiikka meni suunnitelmien mukaan, kolmannessa erässä hiukan unohtui ja Karhula oli heti mukana taistelussa. Aaro Keisanen ja Henrik Heinänen takoivat Jansonsin tarjoilusta komeita iskuja. Itseluottamus nousi silmissä, koko joukkueen panos auttoi voittoon puhtailla voitoilla olevasta Karhulasta.

Kotijoukkue oli saanut riveihinsä Liiga Ducksista Aleksander Rastamon mutta se ei meitä pysäyttänyt. Anton Lepistö ja Henkka Piipari olivat Kaven tasaisen porukan vaikeimmat pysäytettävät. Kyky-Betsetin syöttökoneet Väliaho ja Kostamo toimivat jälleen. Tämä viikonloppu betonimiehillä oli vapaata peleistä joten varusteiden huoltoa ja renkaan vaihtoa.

Sunnuntaina 20.10.2019 klo: 18:00 jatketaan kotisalissa sarjan ennakko suosikki Lempo-Volleyn kohtaamisella. Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

KyKy-Betsetin kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/