Perjantai 05.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
POP Pankki kasvaa KarstulassaPOP Pankki kasvaa Karstulassa

POP Pankki kasvaa Karstulassa

9.10.2019 Kyyjärven Osuuspankki/Pirjo Mäkelä

Mediatiedote 9.10.2019

Kyyjärven Osuuspankin (POP Pankki Kyyjärvi-Karstula) Karstulan konttorin toimitiloja laajennetaan. Konttorin lisäsiiven rakennustyöt alkavat tänään 9.10.2019. Lisätilat erityisesti asiakasneuvotteluja varten ovat tarpeen konttorin asiakasmäärän kasvun ja neuvontapalveluiden lisääntymisen myötä.

 

"Uuden konttorin perustaminen Karstulaan vuonna 2014 oli pankkimme kasvun kannalta erittäin hyvä ratkaisu", toteaa Kyyjärven Osuuspankin toimitusjohtaja Urpo Ojala ja jatkaa: "Pankkipalvelut digitalisoituvat voimalla, mutta pankkimme tahtoo tarjota sähköisten palveluiden lisäksi mahdollisuuden myös kasvotusten tapahtuvalle asioinnille. Karstulan konttorimme asiakasmäärän kasvu osoittaa selvästi, että kivijalkakonttoreiden tarjoamille pankkipalveluille on kysyntää."

 

POP Pankit ryhmänä sijoittuivat jo kahdeksatta kertaa ensimmäiseksi EPSI Ratingin uusimmassa pankki- ja rahoitusalan asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa, joka julkaistiin syyskuun lopussa. "Haluamme palvelullamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Esimerkiksi luottopäätökset teemme paikallisesti ja nopeasti. Lämmin kiitos karstusille ja muille lähiseudun asukkaille siitä, että palvelullemme on kysyntää ja pääsemme laajentamaan konttoriamme", sanoo Karstulan toimipisteen palvelupäällikkö Teija Poikonen, jonka lisäksi Karstulassa työskentelee kolme toimihenkilöä.

 

Hirsitoimitus konttorin lisäsiipeä varten on tilattu paikalliselta Honkarakenne Oyj:ltä. Laajennuksen toteuttamisessa on mukana myös monia muita Karstulan ja Kyyjärven yrityksiä. LVI-töistä vastaa LVI Tuukkanen Oy, maanrakennustöistä Heavy-Trans Oy, sähkötöistä Töpseli ja Roikka Oy sekä rakennustöistä Tmi Juha Eteläkari ja Rakennuspalvelu Lautanen. Maalaustyöt tekee Rakennusmaalaus Poikonen & Poikonen. Rakennustöiden valvonnasta vastaa rakennusinsinööri Seppo Pennanen.

 

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja Urpo Ojala, Kyyjärven Osuuspankki, p. 040 503 4103

 

Kyyjärven Osuuspankilla on täyden palvelun konttorit Kyyjärvellä ja Karstulassa. Pankilla oli 30.9.2019 noin 4 700 aktiiviasiakasta, joista Karstulan konttorin asiakkaita noin 1 500. Pankin liikevoitto oli ajanjaksolla 1.1.-30.6.2019 noin 711 000 euroa, ja kasvoi voimakkaasti edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Pankin tase oli 30.6.2019 yhteensä 80 192 000 euroa. Sekä luottokanta että talletuskanta ovat kasvussa, ja pankin vakavaraisuussuhde on hyvällä tasolla (19,24 % 30.6.2019). Pankissa työskentelee yhteensä yhdeksän toimihenkilöä.