Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Huutokaupalla hyvää Kyyjärvelle!Huutokaupalla hyvää Kyyjärvelle!

Huutokaupalla hyvää Kyyjärvelle!

1.10.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen / kuva: Paula Tavasti

Koko kansan suosikki, TV:stäkin tuttu Markku Saukko tulee vetämään hyväntekeväisyys-huutokaupan, jolla kerätään varoja Kauppakeskus Paletin ulkovalaistuksiin.

Huutokauppa pidetään Kauppakeskus Paletissa la.12.10.klo 13 alkaen. Kaikki tuotto käytetään Paletin ulkovalaistukseen. Tavoitteena on saada ne jo Paletin 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Kauppiasyhdistyksen järjestämään huutokauppaan voi jokainen lahjoittaa huutokaupattavaa tavaraa. Kaikilla on varmasti kotona ja yrityksissä tavaraa, joka on itselle ylimääräistä, mutta saattaa toiselle olla varsinainen aarre sen nähdessään. Nytpä toivommekin, että mahdollisimman paljon hyväkuntoista tavaraa tulisi lahjoituksena huutokauppaan. Suvi hakee tarvittaessa tavarat kotoakin Kyyjärven alueelta , tai niiden toimittamisesta voi sopia Suvin kanssa 0400564954 ´suvi.kantonen@gmail.com.

Yrittäjille ja järjestöille heitetään haaste samalla. Olemme saaneet jo jonkun verran lahjoituksia, mutta lisää odotellaan kovasti. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä Palettia elinvoimaiseksi ja kilpailukykyiseksi kauppapaikaksi myös ohikulkijoita ajatellen.

Huutokauppaan on tulossa mm. Uutta säänkestävää laattaa 45 ja 43 neliön erät, toimiston työpöytiä, 2 kpl lasten Valtra potkutraktoreita, Iittalan uutuuslintu ( arvo yli 300,00) valaisimia, komeita kelloja, mattoja, verhoja, koriste-esineitä, sermejä, puukuorma,moottoripyöräilijän ajoasu ja käsineet, laukkuja, perunankuorimakone, jäätelökone, kylmälaukku, rappuralli, teräketjuöljyä, ym,ym,ym. ( osa tuotteista on ihan uusiakin)

Nyt vaan joukolla tekemään iloa hyvää kyyjärveläisille, sekä kaikille ohikulkijoille ja Palettiin poikkeaville asiakkaille. Valoista tulee olemaan iloa pitkäksi aikaa meille kaikille!

Seuratkaa sivuja, osasta tuotteista on tulossa kuvia näille sivuille ja halutessaan voi tehdä Suville ennakkotarjouksen jo ennen huutokauppaa.