Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Sukkakilpailuun tuli kauniita sukkia.Sukkakilpailuun tuli kauniita sukkia.

Sukkakilpailuun tuli kauniita sukkia.

18.11.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kauppakeskus Paletin sukkakilpailuun tuli määräaikaan mennessä kaikkiaan 31 paria värikkäitä ja kauniita sukkia. Aiheena oli Paletin juhlavuoden kunniaksi Paletti-20-vuotta sukat. Sukkien valmistajia oli ympäri Suomen, mm.Helsingistä, Vantaalta, Vaasasta, Seinäjoelta, Ähtäristä, Perhosta, Saarijärveltä, Kyyjärveltä, Jyväskylästä, Kokkolasta, Kivijärveltä, Virroilta, Kouvolasta, sekä Pietarsaaresta.

Kaikki sukat laitettiin Kauppakeskus Palettiin näytteille ja yleisö sai äänestää omaa suosikkiaan 26.10-4.11.2019 välisenä aikana. Kun äänet sitten laskettiin, ylivoimaisesti eiten ääniä sai Lempi Nyberg Helsingistä. Hän kertoi suunnitelleensa sukkia ajatellen myös Kyyjärveä, siksi sukkien kärkiosassa komeileekin kyykäärme. Lempi oli myös kutonut sukkiin Paletti 20 kirjaimet ja numerot ja käyttänyt Paletin värejä monin eri tavoin. Voittajalle on luvassa mukavia talvi-iltoja kutomisen parissa, sillä hän sai 20 kerää /-veljeksen sukkalankaa ja 50 euron lahjakortin Palettiin. 

Monet olivat laittaneet pientä tarinaa sukkien mukaan ja niitä oli todella kiva lukea. Eräässä kirjeessä mm oli teksti, että sukat syntyivät kahden ystävyksen toimesta. He olivat lyöneet viisaat päänsä yhteen, yhdessä suunnitelleet ja valmistaneet sukat, joita kutsuivat Pelle Hermanneiksi. Värit oli otettu Paletin logosta ja XX sukissa tarkoitti Paletin juhlavuotta eli numeroa 20. 

Kilpailun säännöissä oli myös jo ennen kisaa kerrottu, että valmiita sukkia ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan Kyyjärven vanhustentalolle. Tässä vaiheessa onkin syytä välittää sydämelliset kiitokset kaikille teille, jotka sukkia kudoitte. Lahjoituksenne myötä kaikille vanhuksille Kivirannassa saatiin ihan ikiomat sukat jalkoja lämmittämään. 

Kauppakeskus Paletin puolesta lahjoitukset luovutti Kivirantaan Kyyjärven Paletin Kauppiaat ry:n puheenjohtaja Irmeli Kemppainen. (lisäkuva)