Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
MLL:n kuulumisia ja kiitoksiaMLL:n kuulumisia ja kiitoksia

MLL:n kuulumisia ja kiitoksia

24.11.2019 Mari Autio/Kyyjärven MLL

MLL:n Kyyjärven paikallisyhdistys piti hallituksen kokouksen sekä syyskokouksen pankilla 19.11.2019.
Vuoden viimeisessä hallituksen kokouksessa ideoitiin vielä tämän vuoden puolella järjestettäviä tapahtumia, mutta myös ensi vuoden toiminta oli jo vahvasti läsnä.

Hallitus mm. päätti että MLL osallistuu lokakuun lopussa järjestetyn Mieletön mystinen kekkerihässäkkä-esityksen kustannuksiin 170 €:lla. Lisäksi MLL muistaa kymmenen vuotta sitten nimettyä kummilastaan vuosittaisella 30 €:n suuruisella lahjoituksella. Ensi vuonna yhdistys nimeää uuden kummilapsen sen mukaan, kuka kyyjärveläinen lapsi on syntynyt sinä vuonna lähimpänä Arvo Ylpön syntymäpäivää, eli 27. lokakuuta.

Hyvä joulumieli-kampanjan lisäksi osallistumme tänäkin vuonna Joulupuu-keräykseen. Lahjatoiveita on jo saatu kasaan mukavasti ja kuusikin on jo kirjastolla valmiina, joten kohta päästään aloittamaan keräys tämänkin vuoden osalta. Viime vuodesta viisastuneena päätimme aloittaa keräyksen hieman aiemmin. Näillä näkymin paketoitujen lahjojen viimeinen palautuspäivä tulee olemaan 12.12. Keräyksen tarkempi ohjeistus julkaistaan, kun keräys alkaa. Seuraathan ilmoittelua!

MLL osallistuu eri järjestöjen yhteisvoimin järjestettävään Joulutapahtumaan. Järjestämme mm. arpajaiset, joista voit voittaa kinkun lisäksi paljon upeita muita palkintoja! Joulutapahtumassa tarjoilemme glögiä ja pipareita ja pidämme pientä askartelupistettä perheen pienimmille. Tapahtuma järjestetään siis 13.12.2019 Rientolassa klo 17-19. Merkkaahan päivämäärä jo nyt kalenteriisi, tule ja tuo kaverikin mukaan jouluntunnelmaan!

Hallituksen kokouksen jälkeen vuoron sai yhdistyksen syyskokous. Syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin vuodelle 2020. Päätettiin myös, että jäsenmaksu säilyy samana edellisvuosien tapaan, eli aikuisjäsenen jäsenmaksu on edellleen 25 € vuodessa. Jäseneksi voit liittyä milloin tahansa, mutta erityisen järkevää se on näin loppuvuodesta kun kuluvan vuoden jäsenmaksua emme veloita lainkaan, vaan jäsenmaksu peritään vasta tulevalta vuodelta helmi-maaliskuun aikana.

Syyskokous vahvisti hallituksen jäsenet vuodelle 2020. Suuria muutoksia ei ole tulossa, mutta allekirjoittaneen kolmivuotiskausi päättyy ja ensi vuoden alusta puheenjohtajana aloittaa yhdistyksemme nykyinen sihteeri, Ulla Takala. Ullalle paljon onnea tulevaan pestiin! Tulevalla kaudella hallitukseen kuuluvat siis Ulla Takala, Minna Pitkänen, Hanna-Mari Prevazi, Susanna Sääksjärvi, Maija Uusisalo, Mari Simpanen sekä Leena Parkkonen. Hallitus saa täydennystä uudesta vapaaehtoisesta, Ilpo Sääksjärvestä.

Itse kiitän lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita, hallituksemme jäseniä sekä kyyjärveläisiä perheitä joiden kanssa olen saanut tehdä upeaa työtä paikkakuntamme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Yksi aikakausi on nyt päättymässä ja on aika uusille tuulille. Pidetään MLL jatkossa myös vahvasti mukana kuntalaistemme perheiden elämässä!

Tunnelmallista joulunalusaikaa!