Lauantai 31.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Veljekset Parkkonen Kyyjärven Vuoden YrittäjätVeljekset Parkkonen Kyyjärven Vuoden Yrittäjät

Veljekset Parkkonen Kyyjärven Vuoden Yrittäjät

19.11.2019 Kyyjärven yrittäjät / Katriina Oinonen

Kyyjärven ja Karstuian yrittäjien ja MTK Karstulan yhteisessä yrittäjäjuhlassa viime lauantaina palkittiin Kyyjärven Vuoden yrittäjinä Sakari ja Antero Parkkonen Veljekset Parkkonen Ay.

Lounas-Kahvila Herttaan oli kookontunut mukava määrä yrittäjiä juhlimaan pimeässä marraskuun illassa yrittäjien perinteistä Yrittäjuhlaa, jossa synkkyys ei ainkaan ollut läsnä.

Aluksi kuulimme Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajan Tapu Holttisen terveiset. Tämän jälkeen oli pienen muusikkiihetken aika ja Johanna Valkeinen ja Petri Piispanen esittivät yrittäjille sopivia kappaleita. 

Sitten olikin illan kohohta eli Vuoden Yrittäjäpalkintojen jako. Kyyjärven yrittäjien hallitus perusteli palkinnon saajia Veljekset Parkkonen Ay:tä tämän vuoden palkinnon saajaksi seuraavasti: Veljekset Parkkonen on toiminut vuodesta 2005 alkaen. Nuoret yrittäjät uskalsivat lähteä mukaan yritystoimintaan metsänkorjuukoneella. He toimittavat polttopuuta ja myöhemmin mukaan on tullut hakkeen toimitus Kyyjärven lämpökeskukselle. Tällä on tärkeä merkitys Kyyjärven kunnan alueella metsänhoidollisesti sekä lämpökeskukselle tulevan hakkeen toimitus omalta kunnan alueelta. Viime keväänä Sakari ja Antero olivat perustamassa Jokisuu Works Oy, joka jatkaa vanhan perinteikkään Kyyjärven Sahan toimintaa. Yrityksessä on myös mukana Mika Audejew ja Tuomas Pölkki. Tähänkin Veljekset Parkkonen toimittaa puutavaraa höylättäväksi.  

Karstulan Vuoden yrittäjä oli tänä vuonna Onsteel Oy. Onnea myös heille.

Tämän jälkeen olikin aika käydä nauttimaan Hertan juhlaruokapöytää. Loppuillan musiikista vastasivat Duo Riku ja Joonas.

Jälleen kerran saimme viettää mukavaa yrittäjäjuhlaa yhdessä karstusten kanssa.

Kiitos vielä kaikille mukan olleille ja vielä kerran Onnea Sakari ja Antero!