Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
SPR:N kuulumisiaSPR:N kuulumisia

SPR:N kuulumisia

2.12.2019 Kyyjärven SPR/Viivi Humalajoki

SPR:N kuulumisia vuodelta 2019!

SPR:N vuosi on ollut tavanomainen.

Kesällä 5.6. järjestettiin SPR:n ystäväpiirille kahvit Ravintola Keskipisteessä. On osallistuttu nälkäpäiväkeärykseen, jonka tuotto oli noin 1200€. Päiväpaloaseman yhteydessä pidettiin Nallesairaala tapahtuma ja sinne tulikin erittäin paljon nalleja ja nukkeja neuvolatarkastukseen. Myös tapahtumassa oli mukana VAPEPA ja se kautta lapset pääsivät tutustumaan etsintään, kun nalle oli eksynyt pihalla. Päivä oli antoisa ja hyvin onnistunut.

VAPEPAN kuulumiset pääset lukemaan linkistä. 

Hallituksen syyskokous pidettiin 25.11 ja todettiin, että samalla lailla toimintaa jatketaan. Hallitukseen saimme uuden jäsenen Johanna Sauramäki-Noori, muita jäseniä on Tanja Kyrönlahti, Eliisa Heiskanen, Helmi Kotanen, Mari Pohoiskangas, Paula Halkosaari, Maire Peuranen ja puheenjohtajana toimii Viivi Humalajoki.

Tuttuun tapaan tänäkin vuonna on osallistuttu 15 lahjakortilla Hyvä Joulumieli kampanjaan. 

Hallituksen jäsenet kokoontuvat vielä nauttimaan jouluruokailusta yhdessä ystäväpiirin jäsenten kanssa 9.12. Iso kiitos kuulu Ystäväntoiminnan jäsenille, he käyvät ilahduttamassa ystäviään ja tuovat heille iloa päiviin. Kiitos myös hallituksen jäsenille, kiireen keskeltä jokainen antaa oman panostuksen vapaehtois toiminnalle. Aina on tilaa uusille jäsenille, jos yhtään kiinostaa ei muuta kuin hihasta nykäisemään. 

Kiitokset myös kaikille, joittenka kanssa ollaan tänä vuonna yhteistyötä tehty. Jatketaan ensi vuonna samallalailla. 

Hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta kaikille!

Toivottaa: Kyyjärven SPR