Torstai 02.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjanjulkistamistilaisuus ja leirielämääKirjanjulkistamistilaisuus ja leirielämää

Kirjanjulkistamistilaisuus ja leirielämää

10.12.2019 Neljän koon tarinatalkootn

Neljän Koon tarinatalkoiden projekti on lopuillaan. Kaikki kirjoittajat kokoontuvat Karstulan Kruukkilaan lauantaina 14.12. koko päivän kirjoittajaleirille, jossa sovitaan tulevan vuoden toiminnasta. Kuudelta illalla esitellään antologia, jossa löytyvät kirjoittajien tarinat ja runot. Luvassa on siis juhlapäivä.

Neljän koon yhteisen tarinahankkeen kirjoittajien yhteinen antologia, Kukat kukkivat mettä on laaja kokoelma paikallisia tarinoita, joita yhdistää arkisen elämän suloisuus, yllätykset ja moninaisuus. Lähes kahdenkymmenen kirjoittajan runot ja kertomukset liikkuvat ajassa satojen vuosien takaa tulevaisuuteen. Yhtä laaja on kirjoittajien ikähaitari - neljästätoista ikävuodesta yli yhdeksänkymppiseen. Jutut liikkuvat lottatarinoista lyyriseen runoon ja karuista kertomuksista murhajuttuun. 

Antologian julkistaminen on projektin päätös, mutta ei kirjoittamisen eikä esiintymisten. Tapaamisia onkin sovittu jo seuraavalle vuodelle. Mukaan kutsutaan kaikkia kirjoittamisesta kiinnostuneita.

Antologian kaikille avoin julkistamistilaisuus huipentaa päivän. Sitä edeltää koko päivän kirjoittajien leiri, jossa työstetään ja kommentoidaan tekstejä. Leirille ovat tervetullet kirjoittajat ja jatkossa mukaan kirjoittajaryhmiin tulemisesta kiinnostuneet.Illalla pidettävä kirjanjulkistamistilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Leiri: Karstulan Kruukkila, klo 11-17, samassa paikassa kirjanjulkkarit klo 18.

Lisätietoja hirsjarvi@gmail.com