Keskiviikko 15.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Joulupolku kulkee Kyyjärven halki. Katso lisäkuvista lisätietoa tapahtumista!
Perjantaina 13.12. koko Kyyjärven läpi kulkee tunnelmallinen joulupolkuPerjantaina 13.12. koko Kyyjärven läpi kulkee tunnelmallinen joulupolku

Perjantaina 13.12. koko Kyyjärven läpi kulkee tunnelmallinen joulupolku

1.12.2019 Vihreää kultaa -hanke / Siiri Saarimaa

Kyyjärven toimijat innostuivat joulusta ja järjestävät yhdessä joulutapahtumien polun Lucian päivän iltana. Polun varrelta löytyy Joulutori ja iloinen joulutapahtuma kahdessa osoitteessa: Kauramaan tunnelmalliseen pihapiiriin ja Rientolan lämpöiseen saliin saapuvat mm. Joulupukki, Lucia-kulkue, Tiernapojat, kinkkuarpajaiset, glögi- ja piparitarjoilu ja lasten myyjäiset.

Joulutori Kauppakeskus Paletin viereisessä puutarhamyymälässä avautuu jo klo 10 ja jatkuu perjantaina klo 18 asti. Joulutorilla on myynnissä joulukoristeita, kransseja, kynttilöitä, leivonnaisia ym.

Touhulan joulutorttukahvila ja putiikki palvelee klo 13-18.

Rientolan valaisee klo 17 seurakunnan järjestämä Lucia-kulkue. Lucia-esityksen jälkeen aukeavat lasten ja nuorten valmistelemat herkullisen jouluiset myyjäispöydät, Mll:n perinteiset kinkkuarpajaiset sekä ilmainen glögi- ja piparitarjoilu ja askartelupiste.

Kauramaan pihapiirissä (Kauramaantie 17) valkopartainen Joulupukki tervehtii lapsia ja lapsenmielisiä klo 17-19. Harmaa aitta ja pihapiiri on koristeltu Pukin ja vieraiden tuloa varten. Joulupukin muori on luvannut keittää riisipuuron, jota tarjoillaan kaikille vieraille. Joulupukin toiveena on saada lapsilta piirustuksia ja kirjeitä mukaansa Korvatunturille, ihan vaan matkalukemiseksi.

Pieni vuohivaellus Rientolasta sataman Pömpelille klo 17.30 ja 18.30. MSL:n veikeät vuohet tavattavissa sataman Pömpelillä klo 17-20.

Klo 18 Tiernapojat Einon johdolla esiintyvät Kauramaan pihapiirissä.

Rientolassa jouluinen tunnelma, myyjäiset ja kahvila jatkuvat noin klo 20 asti.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille, herkuttelemaan ja nauttimaan joulun tunnelmasta yhdessä!