Torstai 12.12.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betsetille kaksi 3-1 vieras tappiotaKyKy-Betsetille kaksi 3-1 vieras tappiota

KyKy-Betsetille kaksi 3-1 vieras tappiota

10.12.2019 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala

Katso lisäkuvat...

Kuortane FIN-18 vs KyKy-Betset 3-1 (18-25)(25-21)(25-20)(25-22)

Alajärven uudessa monitoimihallissa pelattiin ottelu Kuortaneen Valmennuskeskuksen FIN-18 Maajoukkuetta vastaan. FIN-18 oli parempi erin 3-1. Pelasimme ilman Ville Heiskasta joka taisteli flunssan kourissa. Puolitoista erää oltiin kuskin paikalla ja yli 300 katsojaa näki hienoa tekemistä kunnes tapahtui käännös. Nuorten Maajoukkue heräsi Kanadalais valmentajan puhutteluun ja KyKyn peli sakkasi totaalisesti. Ansaittu voitto Kuortaneelle, emme me huonolle joukkueelle hävinnyt.

Nurmon Jymy vs KyKy-Betset 3-1 (25-23)(25-18)(19-25)(25-18)

Nurmon Jymyn johtopaikka sarjassa ei ole sattuma. Vieraspeli KyKy-Betsetin miehistöltä alkoi taas hyvin. Farmisopimuksen myötä apuja saatiin Oulun Kiskon riveistä. Ville Kaksonen pelasi toista keskarin paikkaa.

Jymyn tehot tulivat esiin syöttöruudussa ja hakkuripelissä. Mika Mäntylä takoi yli kaksikymmentä pinnaa ja oli vaikea torjuttava. Kuortane ottelusta mentiin askel eteenpäin. Nyt tuli tappio kovalle sakille ja Jymyn Serbi valmentajan kommentissa oli totuutta. "Onneksi saimme pelata kahdesti KyKy-Betsettiä vastaan ennen Joulua, joukkueenne parantaa koko ajan kohti kevättä" tuumasi Slobodan.

Pelit jatkuu Su 15.12. kotona Turun Tovereita vastaan ja taas on hurja vastus. Venäläinen Ruslan Zhbankov tuo joukkonsa Nopolaan liigakonkareiden vahvistamana. Edessä on hurja taistelu ja kalavelkojen maksu.

KyKy-Betset vs TUTO Volley Su 15.12. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla.

Otteluisäntä: POP Pankki Kyyjärvi - Karstula

Kinkkuarvonta!

Tämän vuoden viimeinen ottelu. Tervetuloa Lauteille Kannustamaan!

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/