Lauantai 06.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betsetin Syyskausi pakettiin 3-1 kotitappiollaKyKy-Betsetin Syyskausi pakettiin 3-1 kotitappiolla

KyKy-Betsetin Syyskausi pakettiin 3-1 kotitappiolla

17.12.2019 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala

Kuvassa Ottelun palkitut: TUTO: Tuomas Siirilä, KyKy-Betset: Ville Heiskanen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä: POP Pankki Kyyjärvi - Karstula Tj: Urpo Ojala.

Kyky-Betsetin syyskausi päättyi kotitappioon TuTolle. Kolmas perättäinen häviö jäi harmittamaan niin joukkuetta kuin kannustajia. Joulutauko tulee tarpeeseen ja se on käytettävä eduksi. Joukkueen on tehtävä ryhtiliike jos mielii kahdeksan sakkiin runkosarjassa ja puolivälieriin. Kaikki on täysin mahdollista ja muutos vaaditaan henkisellä osastolla. Materiaali riittää parempiin suorituksiin.

TuTo Volley taisteli hyvällä asenteella ja iloisella ilmeellä kaveri antoi kättä pallolle. Siirilän Tuomas "Ankkuri kasvatti" ja Rumpusen Ossi tehtailivat pisteitä liki joka passista. Passari Jani Puputti vei meidän torjuntaa kioskille ja mies nautti onnistumisista.

KyKy-Betsetin nuorukainen Mosse Kostamo ilahdutti muutamilla puollustuksilla, muuten Betonimiesten ilon aiheet olivat vähissä.

Otteluisäntä POP Pankki Kyyjärvi - Karstula tj. Urpo Ojala palkitsi joukkueen parhaat, TuTon Tuomas Siirilä ja KyKy-Betsetin Ville Heiskanen.

Joulun jälkeen jatketaan kotisalissa kun vieraaksi saapuu Napapiirin Palloketut Rovaniemeltä Su 5.1.2020 Klo: 15:00 (huom klo aika)

Kyky-Betsetin joukkue toivottaa Hyvää Joulua kannattajilleen, talkoolaisilleen ja yhteistyökumppaneilleen ja lupaa palata tauolta entistä kovempana!

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/