Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
EL: Tänäkin vuonna mennään eikä meinataEL: Tänäkin vuonna mennään eikä meinata

EL: Tänäkin vuonna mennään eikä meinata

7.1.2020 EL Tuula Härkönen

Vierivä kivi ei sammaloidu - fraasi totta

Lehdet ovat pullollaan vinkkejä siitä, kuinka hoidetaan, huolletaan, estetään ja edistetään itseään ja vähän toistakin. No, uskotaan. Muutama asia kuitenkin toistuu lähes jokaisessa jutussa  eli se että kannattaa tehdä jotain.
Helposti elämänpiiri supistuu ja sitä jää helposti helppoon: en jaksa, viitsi - näin on hyvä (helppo). Aina kun ottaa itseään niskasta kiinni ja pakottaa lähtemään, voi syystä kiitellä itseään: "Olipas hyvä kun sittenkin..."
Lainaan jostain lukemaani.

KERRAN VIIKOSSA JOTAIN UUTTA.
Se mikä tuntuu hyvältä, ota se tavaksi. Esim. katso jatko.....

EL:n Kyyjärven yhdistyksen toiminta käynnistyy ensi tiistaina 14.1.klo 10 Kivirannassa. Palaamme takaisin tiistaipäivään, koska keskiviikkona on matalan kynnyksen jumppa klo 10.30 - 11.15.


Uusi hallitus kokoontuu to 9.1. klo 14.30 Kivirannassa. Eliisa Heiskanen puheenjohtaja ja 8 jäsentä Terttu Honkonen (uusi), Inkeri Huhtala, Kyösti Lintulahti, Liisa Lintulahti (uusi) Marja-Liisa Pölkki, Tuulikki Rauma, Seppo Ruuska (uusi) ja Ilmari Toivanen.

Perinteisesti tapaamme joka kuukauden toinen tiistai Kivirannassa. Pyrimme järjestämään mukavaa ohjelmaa, tärkeintä toki on yhdessäolo. Hallitus ottaa toiveita vastaan enemmän kuin mielellään.
Ensi sunnuntaina 12.1. on retki Vastingille katsomaan juhlanäytelmää "Kaikenlaisia vieraita" (Agapetus). Vielä mahtuu hyvin autoon ja varmaan saa lisää lippuja (Jouduin jo varmistamaan varauksen.) Esitys alkaa klo 14 ja lähdemme klo 13 kirkon P-paikalta.

No, tiistaina 14.1. tavataan. Voit maksaa jäsenmaksun 12€. Etsipäs liikunta/kuntokortti mukaan - arvotaan palauttaneiden kesken jotain mukavaa. Tuo vapaaehtoistoiminnan kirjauslomake. Ota mukaan naapurisi / ystäväsi ...

TERVETULOA

PS On sitä ollut joskus luntakin!!!

Voit maksaa jäsenmaksun myös tilille EL:n Kyyjärven yhdistys FI63 4765 1020 015272