Lauantai 26.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tutustuminen Donkkis Big Night -iltaan HalsuallaTutustuminen Donkkis Big Night -iltaan Halsualla

Tutustuminen Donkkis Big Night -iltaan Halsualla

13.1.2020 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Tiistaina 14.1. kello 16.55 lähdetään Pappilan pihasta kimppakyydein tutustumaan Donkkis Big Night -iltaan Halsualle.
Donkkis Big Night on alakouluikäisille 1-6 -luokkalaisille tarkoitettu ilta, jossa on yhteinen aloitus musiikin, leikin ja raamattuopetuksen merkeissä. Sen jälkeen hajaannutaan toimintarasteille, joissa on pieniä kivoja tehtäviä lapsille. Jokaisesta rastista saa merkinnän passiin. Rasteja on yhteensä noin kymmenkunta ja rasteilla käynnin jälkeen kokoonnutaan taas yhteiseen lopetukseen. Siinä yhdistyy siis Raamatunopetus mukavaan yhteiseen toimintaan.

Donkkis Big Night on Kansanlähetyksen kehittämä toimintamuoto, joka esim. Alajärvellä, Soinissa ja Halsualla on toiminut jo useita vuosia. Saataisiinpa Kyyjärvellekin ! Siksi lähdemme nyt Halsualle katsomaan, mistä on kysymys.

Mukaan lähtö ei sido mitenkään ! Mutta jatkossa illoissa tarvitaan nuoria ja kaiken ikäisiä aikuisia (miehiä ja naisia) rasteille ja nyt on hyvä lähteä katsomaan, mistä on kysymys. Illan kesto on pari tuntia.

Tule siis Pappilan pihaan 16.55 ja hyppää mukaan! Tämä on nyt siis tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta ottakaa mielellään myös lapsianne mukaan!

Voit tutustua asiaan myös linkissä https://donkki.net/mika-on-donkkis-big-night/. Tiedustelut Riitalta p. 045-129 1622

Aihealueen yhteistyöyritykset

Ruokala Margit
Kyyjärven Hautauspalvelu
Karstulan Evankelinen Opisto
R uusisalo