Lauantai 28.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kahvipussit muovinkeräykseenKahvipussit muovinkeräykseen

Kahvipussit muovinkeräykseen

21.2.2020 Eevaliisa Hakola

Siinähän se pienellä präntillä on painettuna kahvipussin takana, ei vain ole tullut sitä katsottua.

Valveutuneet kuluttajat tämän varmaan jo tiesivätkin myö muut sitten hoksataan viiveellä.

Satuin kuuntelemaan Nyyssin videoarkistosta Perhon tammikuista valtuuston kokousta. Kokouksen alussa Millespakaa Oy:n toimitusjohtaja Ira Kekarainen kertoi jäteyhtiön toiminnasta. Sieltä kuulin tämän kahvipussin oikeaoppisen kierrätyksen.

Ups! Meikäläinenkin on ihan surutta työntänyt sen sekajätteen sekaan. No on sitten poltettu energiaksi mutta kyllähän tuon mieluusti kiertoon laittaa, kun kerran pakkausmuoveihin kelpaa. Iran mukaan kahvipussin ja sipsipussin löytää usein vielä metallinkeräys astiasta, mutta oikea osoite on siis pakkausmuovin keräysastia.