Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Ystäväpäivän viikonloppua PaletissaYstäväpäivän viikonloppua Paletissa

Ystäväpäivän viikonloppua Paletissa

11.2.2020 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Perjantaina 14.helmikuuta vietetään taas ystävänpäivää. Kauppiaat ovat pistäneet parastaan tarjousten suhteen ja viikonlopun aikana Paletissa voi täyttää kyselylomakkeen. Joka liikkeestä löytyy näitä lomakkeita ja liikkeittäin arvotaan 20 euron lahjakortit vastaajien kesken.
Koko lauantaita juhlitaan lasten kanssa samalla. Paikalle on lupautunut Pelastuslaitos, joka laittaa toimintapisteen lapsille. Toimintapisteessä pääsee tutustumaan klo 11-14 tarkemmin mm. minipaloautoon ja Pelastuslaitoksen toimintaan. Klo 12 alkaa muotinäytös, jossa lapset esittelevät Reiman, Marimekon ja PaaPiin asusteita. MLL:n Kyyjärven osastolla on tarjolla kasvomaalausta. Lisäksi Nalle, Possu, sekä Paletin oma Kettu-maskotti jakavat lapsille karkkeja ja ilmapalloja.

Ystävänpäivän kunniaksi kannattaa lähteä käymään ystävien ja lasten kanssa Paletissa oikein ajan kanssa. Kevään uutuuksia on jo paljon esillä ja kauppiaat ovat loihtineet hyvät tarjoukset ajalle 14.2-16.2. Ensimmäistä kertaa järjestetään lasten oma muotinäytös, johon on saatu mukaan 5-10 vuotiaita reippaita malleja. Lauantaina Paletti saa arvovaltaisia vieraitakin, sillä Valtiovarainministeri Katri Kulmuni saapuu Palettiin. 

Jo syksyllä Paletin Kauppiasyhdistys lähestyi silloista Elinkeinoministeri Katri Kulmunia pyytäen ministeriä Paletin 20-vuotisjuhlaan puhujaksi. Vierailu ei valitettavasti silloin ollut mahdollista kiireisen ministerin aikataulujen puitteissa, mutta sieltä luvattiin joka tapauksessa tulla tervehtimään kauppiaita heti alkuvuodesta. Nyt siis lauantaina Paletissa järjestetään yleinen, avoin keskustelutilaisuus, ja kuullaan samalla ministerin kertomana viimeisimmät hallituksen uutiset. Tilaisuus alkaa n.13.45.