Torstai 02.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betset voitti Pielaveden Sampon 3-1KyKy-Betset voitti Pielaveden Sampon 3-1

KyKy-Betset voitti Pielaveden Sampon 3-1

4.2.2020 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala

Kuvassa: Ottelun palkitut: Sampo: Ilja Ivanov, KyKy-Betset: Aaro Keisanen. Palkinnot jakoi otteluisäntä: LÄHITAPIOLA Keski-Suomen edustajat: Hallituksen Pj: Jouko Huumarkangas ja Toimitusjohtaja: Teemu Toivanen.

KyKy-Betset vs Sampo 3-1 (25-16)(25-23)(16-25)(25-22)

Betonimiesten taistelu onnistui ja Sampo kaatui kotona erin 3-1

Petteri Penttisen ensimmäinen ottelu kotisalissa innosti joukkueen taisteluvoittoon. Pelin alussa näkyi lataus ja päästiin kuskinpaikalle.
Vähillä virheillä mentiin ja erä kotiin. Toinen erä oli kireämpää, Sampo taisteli ja antautui vasta Väliahon Mikan torjunta näytöksen jälkeen. Mika täräytti erään neljä torjuntaa, mahtava temppu.

Tauko teki tepposen ja Sampo vei kolmannen erän helposti, betonimiesten virhemäärä auttoi Pielaveden helppoon erävoittoon. Neljänteen erään riitti menohaluja ja järkipelillä varmistettiin erä- ja otteluvoitto kotiin.

Betonimiesten leirissä kunnostautuivat molemmat keskipelaajat. Aaro Keisanen täräytti komeita hyökkäyksiä ja torjuntakin maistui. Keisanen pelasi kauden parastaan ja pokkasi LähiTapiolan miehiltä palkinnon yhdessä Sampon passari Ilja Ivanovin kanssa. Otteluisäntiä edusti Tj Teemu Toivanen ja hallituksen pj Jouko Huumarkangas.

Pelit jatkuu tulevana lauantaina Rantaperkiön Iskun vieraana Tampereen Pyynikillä.

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/