Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Miljoona Mikrosirua - Kyyjärvellä 16.2 klo 12-16Miljoona Mikrosirua - Kyyjärvellä 16.2 klo 12-16

Miljoona Mikrosirua - Kyyjärvellä 16.2 klo 12-16

1.2.2020 Kyyjärven kunta / Miljoona Mikrosirua, Tiina Pelkonen

Miljoona Mikrosirua -projekti on syntynyt elokuussa 2017 pienen porukan halusta tehdä konkreettista työtä eläinten hyväksi.

Olemme tähän mennessä siruttaneet yli 10000 lemmikkiä. Näistä suurin osa, noin 8200 on kissoja. Projekti on harrastuksemme. Emme tee tällä voittoa tai varainhankintaa, pyrimme vain kattamaan kulut. Lue lisää projektistamme: www.miljoonamikrosirua.fi

Kohderyhmämme on kennelnimettömät kissat ja koirat. Sirutamme myös kanit. Sirutus maksaa asiakkaalle vain sirun ja rekisteröinnin hinnan, 3e. Muita kustannuksia ei tule. Maksamme ajomatkat ja muut kulut, kuten desinfiointiaineet ym itse. 

Tässä hyötyvät myös kunnat ja kaupungit, koska rekisteröity mikrosiru vähentää niiden lemmikkien osuutta, joiden omistajaa ei löydetä, ja joiden hoitomaksut jäisivät kunnan maksettaviksi. Siksi Kyyjärven kuntakin on lähtenyt tukemaan projektiamme muiden kuntien tavoin maksamalla sirun hinnan 3€ / eläin. 

Hyödynnetään siis tämä etu ja laitetaan tavoitteeksi, että onnistuisimme siruttamaan Kyyjärvellä 16.2 klo 12-16 Villiviinin tiloissa edes 20 eläintä!

Rekisteröity mikrosiru lemmikillä on ensiarvoisen tärkeä eläimen kadotessa tai kun se syystä tai toisesta talteenotetaan. Löydetty lemmikki saadaan palautettua mahdollisimman nopeasti takaisin omaan kotiin ja omistajalle aiheutuneet kulut minimoitua. 

Terveisin,
Katri Puustinen 
Tiedotusvastaava 
Miljoona Mikrosirua 

 

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  Veljekset Parkkonen
  Tulostekniikka
  Perhon Maatalousoppilaitos
  Kipakka
  Millespakka OY