Keskiviikko 15.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Naisten lentopalloturnaus 10.4.2020Naisten lentopalloturnaus 10.4.2020

Naisten lentopalloturnaus 10.4.2020

8.3.2020 KyKy/Annemari Mäntynen

Tervetuloa Kyyjärven liikuntahallille viettämään pitkäperjantaita lentopallon merkeissä. Perinteisesti pitkäperjantaisin liikuntahallilla on nähty miesenergiaa. Nyt salin valtaavat naiset ja mukaan voidaan ottaa taas pelikokemusta hakemaan tulevat C-ikäiset junnut. Sopivaa turnauspäivää pääsiäisen pyhille on etsitty ja kokeiltu. Monen pelaajan kohdalla aiemmin esteenä turnaukseen osallistumiselle ovat olleet lasten trullimiset ja työesteet. Toivotaan, että tämä päivä sopii mahdollisimman monelle pelaamaan mielivälle.

Turnauksessa on erikseen A ja B sarjat, mikäli molempiin sarjoihin ilmoittautuu riittävästi joukkueita. Muuten pelataan kaikki samassa sarjassa. 

B-sarjassa saa pelata kaksi korkeintaan 2-sarjatason pelaajaa.  Poikajunnuja voi olla joukkueessa vahvistuksena 2/joukkue pienin pelirajoituksin. Pojat eivät saa torjua naisia, iskulyönti täytyy tapahtua jalat maassa, eiväkä pojat saa syöttää hypäreitä. Turnaukseen ovat tervetulleita myös C-ikäiset pojat, mutta toivotaan, että tasonsa tuntien miettivät onko parempi ilmoittautua A vai B sarjaan.  Edellä mainitut rajoitukset eivät koske C-ikäisiä poikia.  

Osallistumismaksu on 60 e/joukkue. Joukkueilla on kirjuri- ja tuomarointivastuut. Kahviossa tarjolla kahvia, sämpylöitä ja keittolounas ym. KyKyn naiset järjestävät turnauksen aikana myös arpajaiset sekä myyjäiset, josta on mahdollisuus tulla hankkimaan pyhien ajaksi herkkuja.  Ilmoittautumiset 5.4.2020 mennessä Annelle, puh: 040 9132402. Tervetuloa seuraamaan pelejä ja kannustamaan joukkueita.