Keskiviikko 08.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Talvinen luontotapahtuma Harsunkankaalla 12.3.Talvinen luontotapahtuma Harsunkankaalla 12.3.

Talvinen luontotapahtuma Harsunkankaalla 12.3.

11.3.2020 Vihreää kultaa -hanke / Siiri Saarimaa

Talvinen luontotapahtuma on peruttu huonon säätilanteen takia. Kehitellään keväämmällä jotain mukavaa samalla porukalla!

*Peruttu*

Pulkat ja sukset kainaloon, ja ipanat, äidit, isät, mummut, kummit ja kaverit käsikynkkään ja nokka kohti Harsua! Maailman parhaan talvipuuhan eli pulkkailun lisäksi luonnosta löytyy mm. erilaisia toimintarasteja, luontopähkinöitä ja eräilytehtäviä. Kaiken ikäiset pysyvät lämpimänä eri tavoilla liikkuen ja pikkuväki pääsee ladulle kisailemaan KyKy:n iloisissa hiihtokisoissa, joissa kaikille palkinnot tarjoaa POP-Pankki. Ja kun maha alkaa kurnia, paistetaan MLL:n tarjoamaa makkaraa, ja kahvia ja muuta herkullista tarjoilee 4H-yrittäjien laavukahvila. Kolikoita kannattaa varata mukaan myös KyKy:n arpajaisia varten.


Hiihtokisoissa on sarjat tytöille ja pojille ikäluokille 4, 6, 8, 10 ja 12. Hiihtomatka ikäluokan mukaan on 100 m - 1000 m. Neljävuotiaiden sarjaan ovat tervetulleita myös sitä nuoremmat innokkaat. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.30 alkaen, kisat starttaavat klo 18. 

Mukana tapahtumaa tekemässä ovat Kyyjärven MLL:n paikallisyhdistys, Karstula-Kyyjärven 4H-yhdistys & Vihreä kultaa -hanke, Kyypartio, KyKy, Kyyjärven Erämiehet, Kyyjärven Martat, POP-Pankki ja 4H-yrittäjiä.


Nyt toivotaan, että ihana talvinen sää jatkuu pitkälle maaliskuulle ja saadaan vielä lisää lunta!