Lauantai 31.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mitäs tehtäis?Mitäs tehtäis?

Mitäs tehtäis?

17.3.2020 EL Tuula Härkönen

Eletään kuitenkin ja pidetään yhteyttä ...näin.

Kun ei voi mitään tehdä, niin tehdään kuitenkin.

Nyt olisi aikaa käydä kyläilemässä. Ei ei. No, mennään kaupungille, kaupoille, kahville, kylätuvalle, kirjastoon.... Ei ei.
Pitää keksiä jotain. Esimerkiksi...

Lähetä minulle kuvia, mitä teet, olet tehnyt, aiot tehdä. WhatsAppilla tai viestillä (040 7251705 tai etunimi.sukunimi@kyyjarvi.fi). Kuvan laadulla ei ole niin väliä. ILAHDUTETAAN edes näin porukoita, kun meillä on tämä oma Nopolanewsimme. Katsotaan riittävätkö minun taitoni julkaisemiseen. Laita tekstiäkin tms. mitä haluat kuvan yhteyteen tai pelkkä kuvakin riittää.

PS Minähän sitten leivoin. Löysin hyllyn perältä pähkinämixipussin, mustikkahillojämät. Ja eilinen nimipäiväsankari sai pähkinävoipullia ja mustikkanyyttejä ja pähkinäomenahillo"kääröjä". Jokaista maistettiin.
Ja kun uuni oli kuuma, piti tietenkin vielä .... ks.lisäkuva.