Lauantai 31.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Jumalanpalvelusjärjestelyt KyyjärvelläJumalanpalvelusjärjestelyt Kyyjärvellä

Jumalanpalvelusjärjestelyt Kyyjärvellä

20.3.2020 Kyyjärven srk, Tarja Sulkala

Kyyjärven seurakunnassa toimitaan valtakunnallisten ohjeitten mukaan jumalanpalvelusten toimittamisessa. Jumalanpalvelukset toimitetaan suljetuin ovin. Jumalanpalvelusta voi seurata omalta tietokoneelta seurakunnan kotisivuilta www.kyyjarvenseurakunta.fi sunnuntaina klo 13 alkaen.

Kyyjärven seurakunnassa ei näin poikkeustilan voimassaolon aikana voida pitää julkisia tilaisuuksia. Tästä johtuen kirkkoon ei voida kokoontua yhteen. Kirkkoon voi kuitenkin tulla hiljentymään, keskustelemaan ja rukoilemaan jumalanpalveluksen jälkeen klo 14-15. Seurakunnan työntekijä on silloin paikalla. Voit myös soittaa ja sopia keskusteluajan työntekijän kanssa. Kirkkoherra Tarja Sulkalan puh. 045 129 1620 ja Riitta Kytölän puh. 045 129 1622. Mikäli kuulut riskiryhmään, niin autamme sinua mielellämme myös käytännön asioissa.

Kastetilaisuudet ja hautaan siunaamiset järjestetään normaalisti, mutta läsnä näissä tilanteissa voi olla vain lähimmät ihmiset.

Nyt vietämme paastonaikaa. Paastoon kuuluu hiljentyminen. Ottakaamme tämä aika mahdollisuutena. Jos Raamattusi on pölyyntynyt kirjahyllyyn, otapa se esille ja etsi sieltä vaikkapa psalmien kirja. Sieltä on löydettävissä lohdutuksen sanoja eri elämäntilanteisiin.

" Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani." Ps. 23:4

Jumalan siunausta sinulle toivoen

Tarja Sulkala