Lauantai 31.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Keskipiste tiedottaaKeskipiste tiedottaa

Keskipiste tiedottaa

26.3.2020 Kahvila-ravintola Keskipiste

Hyvät asiakkaat!

Tilanteet muuttuvat tällä hetkellä valtakunnallisesti todella nopealla sykkeellä ja uusimmat tiedotukset koskevat mm. ravintoloiden aukioloaikoja. Olemme odottaneet hallituksen päätöksiä ja uusimpia linjauksia ravintoloiden suhteen. Vallitsevien olosuhteiden puitteissa olemme tehneet päätöksiä tulevan suhteen seuraavasti:

Perjantaina 27.3. olemme auki aiemmin ilmoitetun aukioloajan mukaan eli klo 10-16.30. Lounas on tällöin viimeisen kerran katettuna klo 11-14. Lounaalla on slaavilaista kanapataa hintaan 8,50€. Pizzauuni ja hampurilaisparilat ovat kuumina klo 16.15 saakka.

 

Lauantaina 28.3. olemme auki klo 11-15. Lounasta ei ole tällöin tarjolla. Pizzaa ja hampurilaisia voi tilata klo 14.45 saakka. Meille voi tulla syömään paikan päälle, mutta noudatamme yleisiä linjauksia siitä, että tiloissa saa olla max. 10 henkilöä kerrallaan.

 

Noudatamme hallitusten suositusta, ja siksi ravintolamme on sunnuntaista 29.3. lähtien suljettuna toistaiseksi.

 

Huomio! Seuratahan facebook- sivujamme ja Nopolanewsin tiedotteitamme, sillä olemme myymme ennalta ilmoitettuina päivinä pizzoja ja hampurilaisia take away -periaatteella. Ilmoitamme näistä päivistä erikseen hyvissä ajoin.

 

Yritystoiminnan kannalta katsottuna ajan kuva on tällä hetkellä haasteellinen, mutta näillä tiukoilla toimenpiteillä ja rajoituksia noudattaen toivotaan, että tilanne saadaan viruksen osalta hallintaan, ja että toimintaa voidaan vastedes jatkaa turvallisesti ja luottavaisin mielin tulevaisuudessa. Kyseessä on yhteinen haaste, josta selviytymiseen tarvitaan kaikkien panostus ja huolenpito itsestä ja toisistamme.