Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärven Martat kokoustivat nykytekniikkaa hyväksi käyttäenKyyjärven Martat kokoustivat nykytekniikkaa hyväksi käyttäen

Kyyjärven Martat kokoustivat nykytekniikkaa hyväksi käyttäen

23.3.2020 Kyyjärven Martat / Heljä Laajala, Anne-Mari Joensuu

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin Suomen poikkeusolojen vuoksi etäyhteyksin. Kukin keitteli kokouskahvit kotonaan ja yhteyttä pidettiin toisiimme WhatsApp -sovelluksen kautta puhe- ja kirjoitusviestein. Ja hyvinhän se sujui. Entisajan Martat ovat aikanaan kestäneet sodat ja muut vaikeudet, nyky-Martat ottavat tämän ajan haasteet vastaan ennakkoluulottomasti ja uutta opetellen ja oppien.

Hallituksen kokoonpano pysyi sinänsä ennallaan, toimenkuvia vaan hieman vaihdettiin. Puheenjohtajaksi valittiin Anne-Mari Joensuu, varapuheenjohtajana jatkaa Tuula Härkönen. Rahastonhoitajaksi valittiin Jaana Honkanen ja sihteerinä jatkaa Heljä Laajala.
Muita jäseniä hallituksessa ovat Satu Kainu, Anna-Liisa Hänninen ja Elina Lerssi.
Martat perustavat toimintansa positiiviselle ajattelulle ja sen vuoksi kokouksessakin mietittiin nykytilanteen sijaan tulevaa. Mitä kaikkea mukavaa tekemistä voisimme keksiä marttatoiminnassa itsemme ja kuntalaistemme iloksi. Ideoista varmasti poikii jotakin. Ajatuksena oli mm. tavaroiden vaihtotoria, patikointia, sieniretkeä, saippuan valmistusta, mutta näistä tarkemmin, kunhan tilanne jossain vaiheessa helpottaa koronan suhteen.
Marttayhdistysten vahvuus on jäsenissä, siksi me toivomme myös Kyyjärven Marttoihin uusia jäseniä. Tavoitteenamme on toteuttaa innostavaa ja kiinnostavaa marttatoimintaa, johon halutaan tulla ja jossa halutaan olla mukana, kuitenkin juuri oman elämäntilanteen ja jaksamisen mukaan, "pakkopullaa" ei toimintaan osallistumisesta tarvitse tulla, vaan marttatoiminnan tarkoituksena on tuoda iloa ja virkistystä oman arjen keskelle, mukavan yhdessäolon ja tekemisen sekä myös uusien asioiden oppimisen merkeissä.
Jäsenmaksu on vuodessa 40 euroa. Monipuolinen Martta-lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kyyjärven Martoille on sovittu mahtavia alennuksia eri liikkeissä. Näitä tehokkaasti käyttämällä saa helposti vuoden jäsenmaksun tienattua takaisin.

Tässä paikalliset edut Kyyjärven Martat- yhdistyksen jäsenille:

Kahvila-Ravintola Keskipiste: -10% alennus kahvilan omista tuotteista pois lukien Kotipizza ja Roll´s tuotteet
Iittala Outlet Kyyjärvi: -20% alennus 1-ja 2-laadun normaalihinnoista 31.8.2020 saakka ( pois lukien myymäläkohtaiset mahd. rajoitukset)  
Piispalan uimalippu 5e (norm. 6,50e)  
Parturi-Kampaamo Unelma: -10% alennus hiustenleikkauksista
Hierontapalvelu Lumous: -10% alennus kaikki hieronnat
Sirpan Hierontapaletti: -5 % kaikki hieronnat ja käsittelyt      
Vaateliike EVES: -10% norm. hintaiset tuotteet
Ruokala Margit: Kakut ja piirakat -5%

Jäseneksi pääset vaivattomasti liittymään joko Marttaliiton sivuilta 

https://www.martat.fi/martat/jasenkanava/liity-marttoihin/

tai perinteisellä jäsenhakemuslomakkeella, joita saat myös meiltä Martoilta esim. Heljältä p. 0400 382264 tai Jaanalta p. 040 3434414.


Tule mukaan, me odotamme sinua!