Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
NettiTV: Perhon kunnanvaltuusto ma 20.4 klo 18:30NettiTV: Perhon kunnanvaltuusto ma 20.4 klo 18:30

NettiTV: Perhon kunnanvaltuusto ma 20.4 klo 18:30

20.4.2020 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Perhon kunnanvaltuuston kokous suorana nettiTV-lähetyksenä maanantaina 20.4.2020 klo 18.30 alkaen. Lähetys näkyy tietenkin myös KSVV:n ja Kasenetin seutuverkkojen alueella iptv-lähetyksenä Maxivision-palvelussa kanavalla 758.

Monenlaisia nettiradio- ja nettiTV / iptv-lähetyksiä on tullut tehtyä reilun 15 vuoden aikana, mutta tämäniltainen on taas yksi uusi päänavaus tällä saralla. Perhon kunnanvaltuusto kokoontuu siten, että puheenjohtaja, sihteeri ja esittelijä ovat paikalla Haanensalissa turvaetäisyyden päässä toisistaan ja nämä tuodaan lähetykseen normaalilla tapaa kameroilla. Muut jäsenet osallistuvat etäyhteyden kautta. Pari kertaa on harjoiteltu, mutta ei kuitenkaan siten, että kaikki olisivat olleet yhtäaikaa läsnä. Lähetystekniikassa salista eteenpäin ei sinällään ole ongelmaa normaaliin verrattuna, mutta kriittisin paikka ovat nuo etäyhteydet ja Teamsin toimivuus kuvan kanssa.

Asialista löytyy osoitteesta www.perho.com ja jaahas, listalla on näköjään myös tämäniltaisen Perhon kunnanhallituksen kannanotto Kyyjärven kuntajakoselvitykseen, joka tuodaan valtuustolle tiedoksi.

 

Tervetuloa linjoille