Keskiviikko 23.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kuvia luonnostaKuvia luonnosta

Kuvia luonnosta

14.4.2020 Kyyjärven Kameraseura / Kuvat ja teksti: Antero Ohranen

Kyyjärven Kameraseurassa on aktiivista toimintaa näin korona-aikanakin! Emme voi kokoontua koululle nyt, mutta luonnossa on tilaa pitää myös turvavälit.

Ajattelin laittaa kuviani näytille, että huomaisimme kuinka luontoa on meillä Kyyjärvelläkin. Itse tykkään kuvata aika paljon tähtiä ja erilaisia ilmiöitä taivaalla. Kun seisoo tähtitaivaan alla klo 3-4 aikaan aamuyöllä, tuntee itsensä tosi pieneksi. Luojan luomistyötä ei voi kuin ihailla ja vajavaisesti yrittää kuvata sitä. Revontulten loimutessa monesti ajattelen, että valitettavan harva kyyjärveläinenkin näkee sen! Kokemus on kokemisen arvoinen! Ohessa joitakin kuvia tältä talvelta ja keväältä. Nyt esillä on ainoastaan minun ottamia kuvia, mutta jatkossa toivottavasti muidenkin kerholaisten tuotoksia.

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Sahapakka
Perhon Talouskauppa
Iittala
Sale Kyyjärvi
Viispiikkinen
Ruokala Margit
R uusisalo
Vaateliike Eves Oy
Paletti kauppiasyhdistys