Perjantai 18.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tukea vanhemmille korona-aikanaTukea vanhemmille korona-aikana

Tukea vanhemmille korona-aikana

14.5.2020 Kyyjärven kunta / M-L Immonen

Turun yliopiston Voimaperheet-tutkimusryhmä on avannut Yhdessä selviydytään –internetsivuston tueksi vanhemmille, jotka kaipaavat työkaluja huolten hallintaan ja lasten psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen koronapandemian aikana. Sivustolle on koottu tietoa ahdistuneisuudesta, neuvoja hankalien tunteiden läpikäymiseen lapsen kanssa, sekä yksinkertaisia keinoja ja harjoituksia, joilla helpottaa lapsen ja myös vanhemman omaa ahdistusta. Menetelmät perustuvat käyttäytymisterapiaan, jonka tiedetään olevan tehokas keino vähentää lasten ahdistus- ja pelko-oireita.

Sivusto on maksuton. Sivuston käyttöön liittyvillä kyselyillä selvitetään sivuston tehoa. Pääset rekisteröitymään osoitteessa: https://yhdessaselviydytaan.fi

Aihealueen yhteistyöyritykset

Fysikaalinen hoitolaitos
Kodin Kattoturva Oy
Kivijärven Apteekki & Kyyjärven sivuapteekki
LähiTapiola