Sunnuntai 25.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KESÄ´20 Treenaa ja voi hyvin! KESÄ´20 Treenaa ja voi hyvin!

KESÄ´20 Treenaa ja voi hyvin!

5.5.2020 Juttuvinkki / Tanja Kyrönlahti

Kesäjumppa pitää yllä lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta, hyvää mieltä, raitista ilmaa, hyvää seuraa turvaväleillä sekä luonnonvaloa.

Kesä´20 ohjatut jumpat toukokuusta-juhannusviikolle seuraavanlainen: 

Maanantaisin Harsunportailla kello 18 KAHVAKUULAILLAAN ULKONA

Toiminnallista ja vauhdikastakin koko kehon treenausta. Kahvakuula on monipuolinen harjoitusväline, jonka avulla lisäät voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Sopii myös aloittelijoille. Kesto noin 45min.

Keskiviikkoisin Harsunportailla kello 18 PORRASTREENIT (huom! aloitus ke 13.5.)

Kunto kohenee ja hapenotto paranee. Kaloreiden kulutus taattua, sillä useat lihasryhmät aktivoituvat ja vahvistuvat. Sopii myös aloittelijoille. Kesto noin 45min.

Torstaisin Harsunportailla kello 18 CORE+/RVP(reisi,vatsa,pakara) ja KEHONHUOLTO 

Core+ tunnilla monipuolisesti erilaisia vatsalihasliikkeitä, jotka parantavat keskivartalon hallintaa. Lisänä muuta lihastreeniä. RVP tunnilla keskitytään reisi-vatsa-pakara lihasten vahvistamiseen. Hyödynnetään oman kehon painoa sekä erilaisia kuntoiluvälineitä. Sinulle, joka haluat haastaa itseäsi. Kehonhuolto on kehon tasapainon säilyttämistä. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Kesto Core+/RVP 30min, kehonhuolto 30min yht.60min

Sunnuntaisin SAUVAKÄVELYLENKIT / PYÖRÄLENKIT (aika sovittavissa)

Tehdään pitkäkestoisia (väh.90min) kävelylenkkiä/pyöräilylenkkiä tasaisella vauhdilla ja sykkeellä. Vaihdellaan maastoa. Todellista arjen hyötyliikuntaa ja sopii myös palauttavana liikuntana. Sopiii kaikille. 

* mitä tarvitset mukaan? Oma jumppa-alusta, juomapullo, jumppaan sopivat vaatteet, joissa mukava liikkua. Omia välineitä mukaan esim.kahvakuula, kuminauha tms.jumpan teeman mukaan. 

* mitä jumpat maksavat? Kesä´20 jumppa-passi 10 jumppaa=40€. Yksittäiset jumpat 5€. 

Kesä´20 treenarina on Tanja Kyrönlahti. Testaan samalla kevytyrittäjyyttä. 

Lisätietoja sähköpostilla: kyronlahti.tanja@gmail.com tai soittamalla 040 5167 366

ps. juhannukselta jumpat jatkuvat.