Perjantai 18.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kuvia luonnosta 2Kuvia luonnosta 2

Kuvia luonnosta 2

3.5.2020 Kyyjärven Kameraseura/Antero Ohranen Kuvat:Esa Nieminen

Luontokuvia on toivottu Nyyssiin ja tälläkertaa esillä on Esa Niemisen kuvia.

Suurin osa kuvista on otettu Kyyjärvellä, osa Lapissa.Ensimmäisen järjestelmäkameran Esa hommasi 80-luvun alussa, joten kokemusta kuvauksesta löytyy. Kuvauskohteet ovat usein löytyneet luonnosta, linnut ja peurat ovat usein olleet esillä kuvissa.Nykyään kohteet ovat ehkä monipuolistuneet ja revontulet ovat Esan suosikkikohteita.Nykyään hän on Kyyjärven Kameraseuran puheenjohtaja.Kerhoillat ovat joka toinen tiistai koululla, mutta nyt ovat tauolla koronatilanteesta johtuen. Perinteiset "vappumarssit" on pidetty jossain luontokohteessa, nyt olimme Oikarilla paistamassa makkaraa:)

Aihealueen yhteistyöyritykset

R uusisalo
Iittala
Viispiikkinen
Ruokala Margit
Paletti kauppiasyhdistys
Sahapakka
Vaateliike Eves Oy
Sale Kyyjärvi
Perhon Talouskauppa