Sunnuntai 25.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
VIITASALO-OPISTON OPPILASHAKU 2020VIITASALO-OPISTON OPPILASHAKU 2020

VIITASALO-OPISTON OPPILASHAKU 2020

1.5.2020 Juttuvinkki: Viitasalo-opisto (tallensi M.O.)

Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla.

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa. 

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4 - 16 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset) ja tanssin opetukseen haetaan sähköisillä lomakkeilla osoitteessa viitasalo.eepos.fi

Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot tai Tanssin perusopinnot), täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2020 mennessä.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.

Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen ilmoittautumiset elokuussa!  

Lisätietoja puh. 044 4598432 toimisto tai 044 4598427 rehtori.
www.saarijarvi.fi/musiikkiopisto

Aihealueen yhteistyöyritykset

Iittala
Vaateliike Eves Oy
Ruokala Margit
Sale Kyyjärvi
R uusisalo
Perhon Talouskauppa
Paletti kauppiasyhdistys
Sahapakka
Viispiikkinen