Lauantai 28.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Cambridge-valmennusta tarjollaCambridge-valmennusta tarjolla

Cambridge-valmennusta tarjolla

1.6.2020 Kyyjärven mediamyllärit ry / juttuvinkki / Hilkka Manninen / AT

Olen aloittanut Cambridge-valmentajana Alajärvellä ja tarjoan toiminimen kautta valmennusta yksittäisille ihmisille, pareille ja ryhmille sekä Cambridgen omien täysravintotuotteiden myyntiä valmennuksessa oleville asiakkaille.

Asiakkaani ovat joko laihduttajia tai painonhallitsijoita ja taustoitan ohessa hieman Cambridge-valmennuksen ideaa.

Kyseessä on ohjelmaan perustuva valmennus. Ohjelmassa on kuusi eri tasoa, joista viisi on laihduttavaa ja yksi on painonhallintaa. Matkan aikana opetellaan oikeaa ateriarytmiä, lautasmallin mukaista aterian koostamista sekä terveellisen ruoan perusteita.

Asiakkaina valmennuksessa on kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä, jotka haluavat joko pudottaa painoa tai hallita nykyistä painoaan. Erityisesti toivon valmennukseen niitä ylipainoisia, joilla ylipaino vaikuttaa arkeen negatiivisena olona ja on saattanut tuoda mukanaan jopa sairauksia. Valmennus sopii myös sellaisille, joilla on jokin perussairaus, kuten vaikkapa verenpainetauti, diabetes tai nivelrikko.

Jokainen asiakas on yksilö ja jokaiselle asiakkaalle laaditaan oma henkilökohtainen laihdutusohjelma. Ohjelman toteutumista seurataan 1-3 viikon välein tapahtuvilla seurantakäynneillä. Nyt poikkeusoloissa käytössä on myös puhelinvalmennus ja tuotteiden toimitus onnistuu ilman lähikontakteja.

Omakohtaiset kokemukset

Olen myös itse käynyt ohjelman aikanaan läpi. Olen pudottanut sen avulla painoa, joten tiedän omasta kokemuksesta tuotteen tehokkaaksi, turvalliseksi ja toimivaksi. 

Cambridge-toimisto sijaitsee Alajärven keskustassa lähellä muitakin palveluita. Aukioloajat ovat joustavat, myös ilta- ja viikonloppuaikoja on saatavilla. Alajärvellä toimintaa on ollut pitkään. Aiemman valmentajan siirtyessä toiselle paikkakunnalle valmentajan töihin minulle aukesi mahdollisuus tehdä tätä työtä, josta nautin suunnattomasti.

Ylipaino on todella yleistä Suomessakin. Haluan olla asian ytimessä auttamassa ihmisiä voimaan hyvin ja pitämään huolta omasta terveydestään.
Nyt onkin aika pistää kroppa kesäkuntoon! Kun vielä elämme poikkeusoloissa, niin meillä on oikeasti aikaa laihduttaa. Olemme etätöissä kotona, mutta vielä on lupa ulkoilla ja pitää huolta itsestään.

Nyt poikkeusoloissa tarjoan myös etävalmennusta, joten ei ole väliä missäpäin Suomen asustelet ja onko etäisyytemme kartalla kuinka pitkä tahansa. Myös tuotteiden toimitus onnistuu kotiovelle saakka ilman lähikontakteja.

Keskitytään siis omaan hyvinvointiin ja kaiken lisäksi meidän tuotteet ovat hyvänmakuisia, terveellisiä ja turvallisia, ja ne soveltuvat ihan jokaiselle, sinullekin joka et laihduta!

Terveisin

Hilkka Manninen
Kauppakatu 26
Alajärvi
040 562 3583
www.hilkkamanninen.fi

Aihealueen yhteistyöyritykset

Fysikaalinen hoitolaitos
LähiTapiola
Kivijärven Apteekki & Kyyjärven sivuapteekki
Kodin Kattoturva Oy