Perjantai 25.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
NettiTV: Kuuman päivän ilta - valtuuston iltakouluNettiTV: Kuuman päivän ilta - valtuuston iltakoulu

NettiTV: Kuuman päivän ilta - valtuuston iltakoulu

25.6.2020 Kyyjärven kunta & Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Suomessa jännitetään tänään 25.6.2020 sitä meneekö Suomen historian kesäkuun lämpöennätys rikki. Ennätys on 33,8 astetta Celsiusta ja vuodelta 1935. Nopolassa mittäri näyttää jo 29:ää ennen puolta päivää.

Jännitettävää siis riittää ja etenkin Kyyjärvellä, sillä nähtäväksi jää onko kuuman päivän lisäksi luvassa vielä kuuman päivän ilta. Valtuuston iltakouluun nimittäin saapuu valtiovarainministeriön kuntajakoselvittäjä Eero Laesterä esittelemään kuntajakoselvityksen tämän hetkistä tilannetta ja eri vaihtoehtolaskelmia. Kyseessä on valtuuston iltakoulu, joka ei ole yleisölle avoin, mutta se kuitenkin striimataan Nopola Newsin nettiTV:n kautta kuntalaisille ja muille asiasta kiinnostuneille. Se on varma, että salissa on kuuma oli tunnelma ja puheenvuorot sitten kuumia tai viileitä.

Ennätysyleisöä odotellaan, joten nettikatsojille suosittelemme kanavaa 1 ja kaikkia niitä, joilla on KSVV:n tai Kasenetin alueella Maxivisionin iptv-palvelu, napasauttamaan boxi kanavavalle 758 eli ylen 1 kanavalta yksi kanava pakilla taaksepäin.

Tapahtuma alkaa klo 18.00 ja lähetys jo vähän aiemmin.

Tervetuloa linjoille